Bianca Gascoigne: Η κόρη του Πολ παίζει μεγάλη… μπάλα

Bianca Gascoigne: Σε παραλία της Τενερίφης φωτογραφήθηκε πρόσφατα η Bianca Gascoigne, κόρη του παλιού διεθνή Άγγλου ποδοσφαιριστή Πολ Γκασκόιν, ανεβάζοντας το θερμόμετρο στα ύψη. Με μπάλα ή χωρίς έδειξε τα πλούσια προσόντα της και η αλήθεια είναι ότι δεν μας έπεισε ότι μοιάζει ιδιαίτερα στον πατέρα της, που έχει ταλαιπωρήσει αρκετά τον εαυτό του με τον εθισμό του στο αλκοόλ και όχι μόνο.

Η όμορφη Μπιάνκα θύμισε Baywatch, με σέξι μπικίνι, παίζοντας με την μπάλα, τον ήλιο και το φακό σε παραλία της Τενερίφης.

Η ίδια έγινε γνωστή σχετικά πρόσφατα ως τηλεοπτικό πρόσωπο στην πασίγνωστη σειρά του βρετανικού Big Brother αλλά και με τη σχέση που διατηρεί τα τελευταία χρόνια, η οποία δεν έχει μείνει κρυφή από τα φώτα της δημοσιότητας. Έχει εμφανιστεί και σε άλλες σειρές αλλά τώρα έκανε αίσθηση με την παρουσία της.

Έβαλε… οπίσθια

Το γεγονός που προκάλεσε αίσθηση το καλοκαίρι είναι ότι έκανε επέμβαση στους γλουτούς. Η επίσημη δικαιολογία ήταν η σωματική δυσμορφία που αντιμετώπιζε. Γι’ αυτό το λόγο αποφάσισε να μπει στο χειρουργείο με τα αποτελέσματα που βλέπετε. «Μου πήραν λίπος από την πλάτη και την κοιλιά, για να μου φτιάξουν βραζιλιάνικο… πισινό» δήλωσε στην σκανδαλοθηρική εφημερίδα «The Sun» και οι κουτσομπολίστικες τηλεοπτικές εκπομπές άρχισαν να ασχολούνται περισσότερο μαζί της. Στην τηλεόραση έχει εμφανιστεί αρκετές φορές και με τον Κάλουμπ Μπεστ, γιο του άλλου διάσημου ποδοσφαιριστή και αλκοολικού Τζορτζ Μπεστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα