Anonymous Greece Τουρκία: “Πόλεμος” χάκερς

Anonymous Greece Τουρκία: “Πόλεμος” έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους χάκερ τις τελευταίες ώρες, με εκατέρωθεν επιθέσεις και “πλήγματα”. Οι Anonymous Greece απάντησαν στην κυβερνοεπίθεση στην ιστοσελίδα του δήμου Χαλκηδόνος Θεσσαλονίκης, καταφέρνοντας ένα πιο γερό χτύπημα. Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσαν με ανάρτησή τους στο facebook, “έριξαν” το σάιτ του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών. “Μετά από επίθεση που δέχθηκε

η Ελλάδα και συγκεκριμένα ένας δήμος της Ελλάδας (κάτι ασήμαντο για εμάς) από την Τουρκία, προχωρήσαμε και εμείς σε επίθεση. Το τουρκικό υπουργείο εθνικής αμύνης είναι εκτός. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους μογγόλους να ηρεμήσουν γιατί θα χάσουν την μπάλα”, αναφέρει η ανάρτηση που συνοδεύεται από σκριν σοτ το οποίο δείχνει ότι όντως η ιστοσελίδα έχει πέσει.

Οι Έλληνες χάκερ εκ παραδρομής στο μήνυμά τους έγραψαν ότι χάκαραν το τουρκικό υπουργείο Εθνικής Αμύνης αντί για το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.

Λίγο νωρίτερα, Τούρκοι χάκερ προχώρησαν σε διαδικτυακή επίθεση και “έριξαν” την ιστοσελίδα του δήμου Χαλκηδόνος Θεσσαλονίκης. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, οι Τούρκοι χάκερ ανέβασαν στη σελίδα ένα μήνυμα στα τουρκικά, στα αγγλικά αλλά και στα ελληνικά.

Βέβαια τα ελληνικά τους δεν είναι σαφή, καθώς πιθανότατα έχουν χρησιμοποιήσει τον μεταφραστή της Google με αποτέλεσμα να λένε κάτι που δεν βγάζει νόημα. Η ομάδα που αναλαμβάνει την ευθύνη για τη διαδικτυακή επίθεση είναι η Ayyidiz Tim, ο “κυβερνοστρατός της  Τουρκίας”.Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο αν υπάρχει επίθεση και σε άλλες ιστοσελίδες.

Δείτε ακόμηΠέτσας: Δεν φοβόμαστε την Τουρκία, προετοιμαζόμαστε για όλα (vid)Πέτσας: Δεν φοβόμαστε την Τουρκία, προετοιμαζόμαστε για όλα (vid)
Keywords
Τυχαία Θέματα