Anonymous Diana: Νέο “χτύπημα” με συγκλονιστικά στοιχεία για την πριγκίπισσα

Anonymous Diana: Η ομάδα χάκερς “Anonymous”, με αφορμή τη δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ, απειλεί τον Αμερικανό πρόεδρο, αλλά και κατηγορεί τα Βρετανικά Ανάκτορα ότι σχεδίασαν τη δολοφονία της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Οι “Anonymous”, 23 χρόνια μετά τον θάνατο της αγαπημένης πριγκίπισσας της Ουαλίας, ισχυρίζονται πως δεν επρόκειτο για ατύχημα, αλλά για δολοφονία. Σύμφωνα με το tweet της ομάδας των “Anonymous”, η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε μάθει για ένα κύκλωμα trafficking, στο

οποίο εμπλεκόταν η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας και προσπαθούσε να συλλέξει μαρτυρίες θυμάτων για να αποκαλύψει τα έκτροπα. Οι “Αnonymous” ισχυρίζονται ότι η βασιλική οικογένεια δολοφόνησε την Νταϊάνα στις 31 Αυγούστου του 1997 κι ότι το αυτοκινητιστικό δυστύχημα ήταν στημένο.

Επιπλέον, μετά το χάος που επικρατεί στις ΗΠΑ για έβδομη ημέρα, μετά τη δολοφονία του 46χρονου Φλόιντ από αστυνομικό, οι “Anonymous” υπενθυμίζουν πως στη Μινεάπολη τουλάχιστον 193 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από αστυνομικούς μέσα σε δύο δεκαετίες. Σύμφωνα με τους ίδιους, αν η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι σε θέση να αποδώσει δικαιοσύνη, τότε θα αναλάβουν εκείνοι δράση και… θα βγάλουν στη φόρα όλα τα εγκλήματα που κρύβει.

Around the time of her death, Diana was visiting hospitals and care homes Jimmy Savile was preying on at all hours of the night, consoled Elm Guest House victims, and recorded palace rape victim testimony.

Receipt: https://t.co/hSHAPGB8lv https://t.co/yz3ZqIDoLJ

Anonymous (@YourAnonCentral) May 31, 2020

Δείτε ακόμη«Δεν έχω τίποτα με τις μαϊμούδες… » – Αιχμηρή δήλωση Μπαλοτέλι για τον θάνατο του ΦλόιντΤο γυμνό πορτρέτο της Τζένιφερ Ανιστον, θα δημοπρατηθεί για καλό σκοπόΗ Ριάνα «επιστρατεύει» τις εκρηκτικές καμπύλες της!Μόλις μάθαμε τι απέγινε το κόκκινο μαγιό που φορούσε η Pamela Anderson στο Baywatch
Keywords
Τυχαία Θέματα