”8 Λέξεις” 9/12: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της Δευτέρας

”8 Λέξεις” 9/12: Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς ‘8 Λέξεις’ θα δούμε ότι ο Οδυσσέας ενημερώνεται πως η Νόνα κρατείται στο αστυνομικό τμήμα, αλλά δεν γνωρίζει τον λόγο και προσπαθεί να μάθει τι έχει γίνει, ενώ παράλληλα ανησυχεί για την υγεία της. Ο Άκης αποφασίζει να πάρει τον Αλέκο κοντά του στην εταιρεία. Ο Σπύρος αρχίζει να λυγίζει απέναντι στον πατέρα του, τον Βαγγέλη, που δεν χάνει ευκαιρία να χωθεί στην ζωή του. Ο Σίμος και η Σμαράγδα μοιράζονται μια νύχτα πάθους, όμως κανείς από τους δύο δεν έχει βλέψεις για

σοβαρή σχέση…Ο Έκτορας μαθαίνει από τη Στέλλα ότι είχε επαφές με την οικογένεια Καλλέργη λόγω μιας παρεξήγησης και θορυβείται.

Ο Μιχαήλ επισκέπτεται μια παιδοψυχολόγο για να δει πως θα χειριστεί το θέμα με την Αριάδνη ενώ παράλληλα κάνει πρόταση στον Έκτορα να ενταχθεί στο κόμμα. Η Κατερίνα γνωρίζει τη νέα γραμματέα του Μιλτιάδη και συνειδητοποιεί πως ο γάμος τους έχει τελειώσει. Η είδηση πως η Νόνα ομολόγησε τον φόνο της Βασιλικής πέφτει σαν βόμβα κι αναγκάζει τη Ναυσικά να πάρει το πρώτο αεροπλάνο για Κέρκυρα. Κι ενώ ο Οδυσσέας την παρακαλάει να μην το συνεχίσει, η Νόνα δείχνει αποφασισμένη να προχωρήσει και να υποστεί τις συνέπειες. Ο Σίμος πασχίζει να τα βγάλει πέρα με την Ολυμπία κι έχει αρχίσει να πιέζεται ενώ η Εύα νιώθει πως μέρα με τη μέρα απομακρύνεται από το παιδί της.

”8 Λέξεις” 9/12: Το τρέιλερ για σήμερα”8 Λέξεις” 9/12: Ο Μιχαήλ κάνει ένα πολύ ύποπτο τηλεφώνημα

Ο Μιλτιάδης βγάζει την Τόνια έξω για φαγητό, για να γνωριστούν καλύτερα, ενώ η Κατερίνα φεύγει για Κέρκυρα. Η Ρωξάνη προσπαθεί να πλησιάσει την Αριάδνη, ακολουθώντας τις οδηγίες της παιδοψυχολόγου. Η Ηλιάνα γνωρίζει το μωρό της Σμαράγδας και το αγκαλιάζει σαν μέλος της οικογένειάς της, ενώ ο Δημήτρης προσπαθεί να πλευρίσει τον Μιχαήλ για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Θορυβημένος από τις εξελίξεις, ο Μιχαήλ κάνει ένα πολύ ύποπτο τηλεφώνημα και ανακαλύπτουμε κάποια κρυφή επαφή του από χρόνια.

”8 Λέξεις” 5/12: Δείτε ολόκληρο το προηγούμενο επεισόδιο
Keywords
Τυχαία Θέματα