30χρονος Φολέγανδρος: Το βίντεο με τη μεταφορά του στη Νάξο

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου μεταφέρεται αυτή την  ώρα ο 30χρονος καθ’ ομολογία δράστης της δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς Λεβάκου στη Φολέγανδρο. Ο 30χρονος φίλος της άτυχης φαρμακοποιος με χειροπέδες οδηγήθηκε με χειροπέδες στο λιμάνι του νησιού και επιβιβάστηκε σε πλωτό σκάφος του Λιμενικού με το οποίο και μεταφερεται στη Νάξο.  Υπενθυμίζεται πως ο καθ’ ομολογίαν δράστης κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η ΕΛ.ΑΣ σε ανακοίνωσή της νωρίτερα, υπογράμμισε πως ο 30χρονος που ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 26χρονη κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

“Όπως προέκυψε, μεσημβρινές ώρες προχθές (16.07.2021) o 30χρονος επιβαίνοντας με την 26χρονη σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο καυγάδισαν, εξετράπησαν της πορείας τους σε βραχώδη περιοχή και όταν η 26χρονη βγήκε από το όχημα την ακολούθησε σε απόκρημνο σημείο, όπου διαπληκτίστηκαν και την έσπρωξε προς τη θάλασσα. Στη συνέχεια, όταν διαπίστωσε ότι η 26χρονη είχε χάσει τις αισθήσεις της, απομακρύνθηκε από το σημείο, εγκαταλείποντας τα προσωπικά του αντικείμενα, έως ότου εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς” αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Η στιγμή της μεταγωγής του 30χρονου με σκάφος του Λιμενικού

Keywords
Τυχαία Θέματα