2 εύκολοι τρόποι για να μυρίσει το σπίτι σας υπέροχα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Υπάρχουν τρόποι να κάνετε το σπίτι σας να μυρίζει όμορφα πέρα από το να ανοίξετε το παράθυρο. Θέλετε κάτι διαφορετικό που θα κάνει τον κάθε χώρο του σπιτιού σας να έχει ξεχωριστή μυρωδιά.

Ένας τρόπος για να κάνετε τον χώρο σας να μυρίζει όμορφα είναι με ένα μπολ γεμάτο λεμόνια. Κόψτε 3-4 λεμόνια στη μέση και στύψτε τα. Χρησιμοποιήστε τον χυμό σε συνταγές σας ή βάλτε τον στο ψυγείο για αργότερα. Στη συνέχεια, γεμίστε τις άδειες από χυμό λεμονόκουπες με μερικές κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα. Βάλτε τις λεμονόκουπες σε ένα μπολ και αφήστε το μπολ σε όποιον χώρο του σπιτιού θέλετε να μυρίσει όμορφα. Μόλις 5 λεπτά θα χρειαστούν για να Διώξετε Κάθε Άσχημη Μυρωδιά από την Κουζίνα.

Αν θέλετε απλά να ξεμυρίσει κάποιος χώρος στο σπίτι, δεν έχετε παρά να κάνετε το εξής: Κόψτε μερικά λεμόνια σε τέταρτα και βάλτε τα σε ένα κατσαρολάκι με νερό. Αφήστε το νερό να βράσει και όλα στην κουζίνα σας θα αρχίσουν να μυρίζουν υπέροχα στο λεπτό. Αν θέλετε, μάλιστα, μπορείτε να ρίξετε μέσα στο νερό και μερικές σταγόνες από κάποιο αιθέριο έλαιο που μπορεί να έχετε στο σπίτι σας.

Το άρθρο 2 εύκολοι τρόποι για να μυρίσει το σπίτι σας υπέροχα εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα