Το ταξίδι της Χρηστίδου στη Θεσσαλονίκη με το γιό της

20:35 25/1/2012 - Πηγή: EnterTV

«Και που λες, μερικές στιγμές ευτυχίας βρίσκονται λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη, στον Άγιο Αθανάσιο…» Aυτό έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο  twitter , συνοψίζοντας το πώς πέρασε αλλά και  τα συναισθήματα που της δημιουργεί ο χρόνος που περνάει με το γιό της.
Την  περασμένη Τρίτη, 

η όμορφη παρουσιάστρια της εκπομπής « Πρωινό ANT1» ,εκμεταλλεύτηκε την απεργία των δημοσιογράφων και «πέταξε» για τη Θεσσαλονίκη, μαζί με τη μεγάλη της αδυναμία, το γιό της, Φίλιππο.
Οι γονείς της  Σίσσυ Χρηστίδου και ειδικά η μητέρα της, Μίνα, έχουν αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση με το μικρό και έχουν συνέχεια επικοινωνία μαζί του.  Μάλιστα έχουν μάθει να χρησιμοποιούν skype, για να μιλούν με τον εγγονό τους και να νιώθουν κοντά του.
Ο Φίλιππος μόλις αντίκρισε τη γιαγιά του στο αεροδρόμιο « Μακεδονία» έτρεξε στην αγκαλιά της.
Η Σίσσυ έμεινε στη Θεσσαλονίκη, για μια μέρα μαζί με τους γονείς και το γιό της και επέστρεψε στην Αθήνα την επομένη, γιατί την  Πέμπτη έπρεπε να είναι νωρίς το πρωί στο στούντιο του ANT1. O Φίλιππος, δεν θέλησε να την ακολουθήσει και προτίμησε να μείνει στη συμπρωτεύουσα και να χαρεί το παιχνίδι και τις βόλτες,  με τον παππού και τη γιαγιά.
Η γνωστή παρουσιάστρια αμέσως μετά την εκπομπή της Παρασκευής έσπευσε να βρεθεί ξανά κοντά στην οικογένειά της.  Ο σύζυγός της Θοδωρής Μαραντίνης, δεν μπορούσε να ταξιδέψει μαζί της και να απουσιάσει από την Αθήνα λόγω των εμφανίσεών του με τους Onirama στο S- club Αθηνών Αρένα, αλλά και γιατί αυτή την περίοδο ηχογραφεί το νέο single του συγκροτήματος. Tη συνόδευσε όμως μέχρι το αεροδρόμιο.
Η Σίσσυ, πέρασε υπέροχα στη Θεσσαλονίκη, μιας και πέρα από τους γονείς της, είχε την ευκαιρία να δει και πολύ καλούς της φίλους και κυρίως την κολλητή της και κουμπάρα της. Οι δύο φίλες έκαναν βόλτα στο κέντρο της πόλης, ήπιαν καφέ και  πήγαν στο αγαπημένο εστιατόριο της παρουσιάστριας το « Brothers in Law» της Αριστοτέλους. Το βράδυ διασκέδασαν λίγο έξω από την πόλη, στο χωριό Άγιος Αθανάσιος, όπου έπαιζε μουσική ένας πολύ καλός τους φίλος.
Νωρίς το απόγευμα της Κυριακής  η Σίσσυ κατευθύνθηκε μαζί με το Φίλιππο, τη μητέρα της και τον αδερφό της Γιάννη στο αεροδρόμιο και πήρε το αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα.
Πηγή : Hello

Keywords
Τυχαία Θέματα