Ελένη Μενεγάκη: «Tα κόμπλεξ είναι γυναικεία υπόθεση»

16:35 26/1/2012 - Πηγή: EnterTV

«Έχασα πολύ χρόνο, προσπαθώντας να πάρω αγάπη από τους άλλους, νομίζοντας πως έτσι θα αγαπούσα κι εγώ τον εαυτό μου. Κι αυτό τελικά είναι μια μεγάλη μπούρδα. Αν δεν αγαπάς τον εαυτό σου, δεν μπορείς να αγαπήσεις κανέναν. Κλισέ, αλλά αληθινό. Τώρα έχω συμβιβαστεί και με τον εαυτό μου και με τα κιλά μου και με τη μύτη μου, που παλιά δεν μου άρεσε και σκεφτόμουν να κάνω πλαστική για να τη μικρύνω. Τέλος με όλα αυτά. Με αγαπάω όπως είμαι.»
Το απόσπασμα αυτό από τη συνέντευξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο « Down Town» σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη

με τους συνεργάτες της μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Ελένη».
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, έχει εξομολογηθεί ότι έγραψε το βιβλίο «Μακιγιαρισμένοι Φόβοι» για να εκφράσει και να «ξορκίσει» τους εσωτερικούς του φόβους, τις ανασφάλειες του, το πώς έβλεπε τον εαυτό του… Στο βιβλίο μεταξύ άλλων,  παραδέχεται κάποιες ανασφάλειες  που είχε με την εμφάνιση  του, τις οποίες κατάφερε να ξεπεράσει.
Η Ελένη επικρότησε αυτή την άποψη και είπε : «Αυτά τα κόμπλεξ με τα κιλά, με τη μύτη είναι γυναικεία.  Oι άντρες δεν έχουν τέτοια θέματα και δεν πρέπει να έχουν». Η παρουσιάστρια ήθελε να τονίσει ότι οι άνδρες έχουν άλλη ιδιοσυστασία και είναι πιο εύκολο να δώσουν βάση σε άλλα στοιχεία της προσωπικότητάς τους και να μην τους απασχολεί στο βαθμό που απασχολεί τις γυναίκες, η εμφάνιση.

Keywords
Τυχαία Θέματα