Το νέο Xiaomi Redmi 5A, επίσημα στην Ελλάδα από την Info Quest Technologies

Τη διάθεση του νέου Smartphone Redmi 5A της Xiaomi στην ελληνική αγορά, με δύο χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας, πλήρη ελληνική τεκμηρίωση, πλήρες ελληνικό περιβάλλον και εξαιρετική σχέση τιμής – απόδοσης, ανακοινώνει η Info Quest Technologies.

Το Redmi 5A έχει εξαρχής κατασκευαστεί για να καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες όλων όσοι αναζητούν από το Smartphone τους ταχύτητα, δυνατότητες και κομψότητα, χωρίς μεγάλες υπερβάσεις στον προϋπολογισμό τους. Διαθέτει πανέμορφη οθόνη 5″, με πλήρη προστατευτική επικάλυψη, παραμένοντας ταυτόχρονα κομψό και ελαφρύ. Έχει

υψηλής ανάλυσης κάμερα 13MP με ταχύτατο focus, για πεντακάθαρες και διαυγείς ομαδικές φωτογραφίες ή τοπία, ενώ στο εσωτερικό της συσκευής ο τετραπύρηνος 64-bit επεξεργαστής Snapdragon 425 της Qualcomm, αποτελεί ιδανική επιλογή για καθημερινές εργασίες, αλλά και για απαιτητικά από πλευράς γραφικών παιχνίδια. Επιπλέον, η μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία των 3000mAh, σε συνδυασμό με τη σωστή κατανομή ισχύος που προσφέρει το λειτουργικό MIUI, εγγυάται μεγάλη διάρκεια σε κατάσταση standby. Το Redmi 5A υποστηρίζει ταυτόχρονη χρήση διπλής SIM, ενώ ενσωματώνει εξειδικευμένη θύρα microSD, προσφέροντας ως και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, ώστε να καλύπτει πλήρως τις καθημερινές ανάγκες.

Το νέο Smartphone τρέχει το νέο λειτουργικό σύστημα MIUI 9 της Xiaomi, το πιο εύχρηστο λειτουργικό σύστημα που έχει παρουσιάσει έως σήμερα η εταιρεία. Βασισμένο στο Android, τo MIUI αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της συσκευής και κάνει την καθημερινότητά πιο απλή και γρήγορη από ποτέ, συνδυάζοντας έξυπνες εφαρμογές, ασφάλεια και υψηλή αισθητική. Ταυτόχρονα, εξασφαλίζει τους καλύτερους δυνατούς χρόνους χρήσης της συσκευής, χάρη στην άριστη διαχείριση ενέργειας και τη βελτιστοποίηση των εφαρμογών που διαθέτει.

Το Redmi 5A είναι διαθέσιμο σε μαύρο, ροζ και χρυσό χρώμα, στην προτεινόμενη λιανική τιμή των €129, σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες λιανικής πώλησης και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr από τις 26 Ιανουαρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, www.xiaomi-greece.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα