«Τα γυρίζει» ξανά η Samsung για ICS στα Galaxy S και Tab

Το σίριαλ για την αναβάθμιση των Samsung Galaxy S και Galaxy Tab σε λειτουργικό ICS καλά κρατεί. Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα σας είχαμε αναφέρει πως η εταιρεία μελετούσε το ενδεχόμενο να «υποκύψει» στις απαιτήσεις των εκατομμυρίων

χρηστών και να αναβαθμίσει τελικά τις δύο συσκευές με το νέο λειτουργικό της Google, παρά τις δυσκολίες που δήλωνε πως υπάρχουν σε μία τέτοια κίνηση. Τελικά, σήμερα, πληροφορίες λένε πως αυτή η αναβάθμιση δεν θα γίνει και η αιτία παραμένει η ίδια. Σύμφωνα με τον κορεάτικο κολοσσό, το hardware των δύο συσκευών (κυρίως η μνήμη) δεν μπορεί να διαχειριστεί το custom UI TouchWiz, και φαίνεται πως αυτός και μόνο ο λόγος καθιστά την αναβάθμιση απαγορευτική.

Αυτό που συνεχίζει να προκαλεί εντύπωση στους πιο «ψαγμένους» χρήστες είναι το πώς γίνεται να αναβαθμίζεται το Nexus S το οποίο μάλιστα έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με το Galaxy S, και συνεχίζουν να απαιτούν μια λογική εξήγηση, ή μια προσπάθεια της εταιρείας να φτιάξει ένα πιο «light» TouchWiz το οποίο να μπορέσει να τρέξει στις «περιορισμένες» δυνατότητες του Galaxy S και Galaxy Tab.

Keywords
Τυχαία Θέματα