Η προσφορά που έκανε την Black Friday να… κοκκινίσει από ντροπή!

Μια πρωτόγνωρη χριστουγεννιάτικη προσφορά μας περιμένει φέτος στα καταστήματα, καθώς μαζί με ένα από τα κορυφαία φωτογραφικά smartphones της Huawei, παίρνετε δώρο ένα κινητό Huawei Υ5 2018 και ένα Huawei Watch GT!

Σίγουρα

όλο και κάτι θα ψωνίσατε κατά την διάρκεια της… εκτεταμένης φετινής Black Friday, αλλά οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν και εξακολουθείτε να έχετε ένα απαρχαιωμένο smartphone. Αν δεν θέλετε ο νέος χρόνος να σας βρει με ένα κινητό που ντρέπεστε να ακουμπήσετε στο τραπέζι, αν θέλετε να απαθανατίσετε το ρεβεγιόν μα στο παλιό σας smartphone οι λήψεις σας χαρακτηρίζονται από ένα θολό, απροσδιόριστο αποτέλεσμα με φιγούρες που αχνοφαίνονται στο σκότος, τότε ήρθε η ώρα για μια… σοβαρή αγορά. Πιστεύετε πως αργήσατε και χάσατε την περίοδο των προσφορών; Μην αφήνετε την απελπισία να σας καταβάλει επειδή πέρασε η Black Friday και δεν «υποκύψατε» σε κάποια από τις δελεαστικές της εκπτώσεις για κινητό τηλέφωνο. Η Huawei σας δίνει μια δεύτερη ευκαιρία! Από τις 12 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι τις 12 Ιανουαρίου 2020, αγοράζοντας ένα smartphone Huawei P30 Pro ή Huawei P30 ή το νέο πεντακάμερο Huawei NOVA 5T, αποκτάτε εντελώς δωρεάν να smartwatch Huawei Watch GT και ένα smartphone Huawei Y5 2018.

Huawei P30 Pro: Το κινητό που άλλαξε τους κανόνες της φωτογραφίας στα smartphones

Tο Huawei P30 Pro, το βραβευμένο ως καλύτερο smartphone 2019-2020 από τον οργανισμό EISA «Best Smartphone 2019-2020» προσφέρει μία απαράμιλλη εμπειρία χρήσης, διατηρώντας ζωντανές και κρυστάλλινες τις αναμνήσεις κάθε στιγμής της ημέρας. Πρόκειται για τη συσκευή που πραγματικά βλέπει στο σκοτάδι, χάρη στη Super Sensing τετραπλή κάμερα της Leica. Διαπρέπει σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, όπως αυτές στο πάρτι της αλλαγής χρόνου, ενώ με το υβριδικό zoom 10x, οπτικό zoom 5x και ψηφιακό 50x (!) μπορεί να απαθανατίσει τον φίλο σας που κάνει σκι δυο… οροσειρές παραπέρα! Με τη λειτουργία Dual-View Video μπορείτε να τραβάτε την οικογένειά σας στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι με δυο οπτικές γωνίες ταυτόχρονα, χωρώντας άπαντες στο πλάνο με τον ευρυγώνιο φακό και ζουμάροντας ταυτόχρονα στο πιτσιρίκι που έχει κλέψει την παράσταση. Και φυσικά, τα Super Bokeh μπροστά από το στολισμένο έλατο θα φαντάζουν πιο επαγγελματικά από ποτέ!

Huawei Y5 2018: Κομψό κι εργατικό

Το πρώτο από τα δυο δώρα της Huawei που συνοδεύουν κάθε P30 Pro φέτος είναι το αξιόπιστο Y5 2018, μια συσκευή που έχει αποδείξει την αξία της και έχει αναδειχθεί σε ένα από τα best seller της μεσαίας κατηγορίας. Με οθόνη 5.45 ιντσών, βάρος μόλις 142 γραμμαρίων και πάχος στα 8 χιλιοστά, το Y5 2018 αποδεικνύει πως το στυλ είναι θέμα σχεδιαστικών επιλογών και όχι απλησίαστου κόστους. Το Y5 2018 θα το λατρέψει όποιος και αν του το χαρίσετε, το παιδί σας, ο γονιός σας ή ο έρωτας της ζωής σας…

Huawei Watch GT: Το δώρο δεν δωρίζεται!

Μπορεί η Huawei να σας κάνει δώρο το εν λόγω έξυπνο ρολόι, στο πλαίσιο του πακέτου προσφοράς «1+1+1», προτείνοντάς σας να το χαρίσετε με τη σειρά σας σε όποιον αγαπάτε, αλλά εμείς εδώ βάζουμε βέτο: το Huawei Watch GT το κρατάμε για τον εαυτό μας, καθώς είναι ένας πραγματικός προπονητής στον καρπό, έτοιμος να μας συντροφεύσει σε κάθε μας αθλητική δραστηριότητα, αλλά και να μας δώσει πρόσβαση στις ειδοποιήσεις και τα μηνύματα του κινητού μας. Διαθέτει μετρητές απόστασης, ταχύτητας, ανάβασης και κατάβασης, ενσωματωμένη πυξίδα και βαρόμετρο, ενώ είναι αδιάβροχο έως και 50 μέτρα. Παράλληλα, φροντίζει και την ξεκούρασή μας, χάρη στην ευφυή παρακολούθηση ύπνου HUAWEI TruSleep, προσφέροντας πάνω από 200 πιθανές προτάσεις για καλύτερο ύπνο. Το μόνο που δεν κάνει είναι να σας σκεπάζει!

The post Η προσφορά που έκανε την Black Friday να… κοκκινίσει από ντροπή! appeared first on allaboutandroid.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα