Ξέσπασε πάνω στην Χετάφε η Ρεάλ Μαδρίτης

H Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τον αποκλεισμό από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Copa Del Rey, ξέσπασε τα νεύρα της πάνω στη Χετάφε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει δύο φορές...

Ο αποκλεισμός της Ρεάλ Μαδρίτης από τη συνέχεια του Copa Del Rey, ήταν βαρύ χτύπημα για τους Μαδριλένους και ειδικά όταν αυτό έρχεται από την συμπολίτισσα της, την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι «Μερένγκες» προσπάθησαν

να το ξεπεράσουν και να ξεσπάσουν πάνω στην Χετάφε. Τουλάχιστον, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξέσπασε πάνω της, μετά και από τον φημολογούμενο, χωρισμό με την Ιρίνα Σάικ, αντί να το ρίξει στο... ποτό και στο ξενύχτι το έριξε στα γκολ. Σκόραρε δύο φορές και έφτασε τα 28 γκολ σε 17 παιχνίδια.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ρεάλ είχε την κυριαρχία και κυρίως με τον Ίσκο προσπαθούσε να ασκήσει πίεση και να απειλήσει την εστία των γηπεδούχων. Η Χετάφε προσπάθησε να πιέσει την Ρεάλ, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ροναλντο ανέλαβε δράση και στο 62' μετά από πάσα του Μπενζεμά άνοιξε το σκορ. Στο 66' ο Ροντρίγκεζ έβγαλε την ασσίστ με τον Μπέιλ να «κλειδώνει» το ματς και στο 78' απλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:

Χετάφε: Κοντίνα, Αλέξις, Νάλντο, Βελάσκες, Ρομπέρτο Λάγο, Χουάν Ροντρίγκεθ, Ντιέγκο Κάστρο, Σαμίρ, Πέδρο Λεόν, Πάμπλο Σαράμπια, Άλβαρο Βάθκεθ.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Κρόος, Ίσκο, Χάμες Ροντρίγκες, Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά.


Getafe 0 -3 Real Madrid Goals Highlights HD... από soccerpremium

The post Ξέσπασε πάνω στην Χετάφε η Ρεάλ Μαδρίτης appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα