Τραγωδία στην Πολωνία – Μεθυσμένος οδηγός σκότωσε οικογένεια και τρεις φίλους της

08:30 2/1/2014 - Πηγή: KoolNews

Ένας άνδρας, ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητό του υπό την επήρεια του αλκοόλ, μπήκε σε μια πεζοδρομημένη ζώνη στη βορειοδυτική Πολωνία, προκαλώντας το θάνατο έξι ατόμων, μεταξύ των οποίων και τριών μελών της ίδιας οικογένειας.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στην πολωνική τηλεόραση ότι τα θύματα πετάχτηκαν αρκετά μέτρα στον αέρα όταν το αυτοκίνητο τους χτύπησε, στην πόλη Κάμιν Πομόρσκι. Μεταξύ των νεκρών ήταν ένας αστυνομικός, η σύζυγός του και ο 9χρονος γιος τους. Ακόμα δύο παιδιά, μέλη της ίδιας οικογένειας

τραυματίστηκαν σοβαρά. Η οικογένεια περπατούσε στον πεζόδρομο του κέντρου της πόλης μαζί με 3 φίλους τους όταν το αυτοκίνητο ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και έπεσε επάνω τους.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε ο οδηγός μετά το ατύχημα έδειξε πως ο άνδρας είχε κάνει μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ, ωστόσο τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Ο 26χρονος οδηγός ήταν γνωστός στην αστυνομία για προηγούμενες παραβιάσεις. Στην ηλικία των 19 ετών είχε συλληφθεί πάλι για οδήγηση σε κατάσταση μέθης και του είχε αφαιρεθεί η άδεια για ένα χρόνο, το 2006.

Keywords
Τυχαία Θέματα