Τον έδιωξαν από τη χώρα του γιατί είναι τόσο σέξι που κόλαζε τις γυναίκες!

Το διαδίκτυο έχει πλημμυρίσει με εικασίες ότι αυτός είναι ο άνθρωπος που απελάθηκε από τη Σαουδική Αραβία γιατί είναι πάρα πολύ όμορφος με αποτέλεσμα να «αποπλανεί» τις γυναίκες.

Ο Ομάρ Αλ Μπορκάν Γκαλά, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι καλλιτέχνης. Ποιητής, ηθοποιός και φωτογράφος από το Ντουμπάι, φέρεται να είναι ένας από τους τρεις άνδρες που απομακρύνθηκαν από το φεστιβάλ στο Ριάντ νωρίτερα αυτό το μήνα ύστερα από εντολή της θρησκευτικής αστυνομίας στο συντηρητικό ισλαμικό βασίλειο.

Η Επιτροπή για την Προώθηση της Αρετής και την Πρόληψη των κακόβουλων πράξεων στη Σαουδική Αραβία - όπου υπάρχουν αυστηροί κανόνες που διέπουν την αλληλεπίδραση μεταξύ ανδρών και γυναικών που δεν είναι παντρεμένοι – έχει ως αρχή οι άνδρες που προβαίνουν σε τέτοιου είδους πράξεις είναι αναγκασμένοι από το νόμο να απελαθούν από το Άμπου Ντάμπι.

Αν και δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί ότι ήταν ένας από τους τρεις άνδρες που απελάθηκαν, ο Ομάρ τοποθετήθηκε μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας στο Facebook επιβεβαιώνοντας το γεγονός και μάλιστα αναφέρει εντελώς ποιητικά: «Η ομορφιά μιας γυναίκας πρέπει να φανεί από τα μάτια της, επειδή αυτή είναι η πύλη προς την καρδιά της, ο τόπος όπου η αγάπη κατοικεί».

Στη σελίδα του στο Facebook, ο Ομάρ έχει 139.616 φίλους με τους 36.487 από αυτούς να έχουν κάνει like στο ποστ του.

Keywords
Τυχαία Θέματα