Το μήλο κάτω από τη μηλιά… – Αυτή είναι η 24χρονη Μυρτώ, κόρη του Παύλου Τσίμα [εικόνες]

Ο πατέρας της είναι ένας από τους πιο γνωστούς και καταξιωμένους δημοσιογράφους. Και παρόλο που με την επιστροφή της στην Ελλάδα πολλές από τις οικογενειακές γνωριμίες θα μπορούσαν να την βοηθήσουν στα πρώτα της βήματα, εκείνη προτίμησε να πέσει μόνη της στα βαθιά.

Ο λόγος για την κόρη του Παύλου Τσίμα, Μυρτώ, που έπειτα από την αποφοίτησή της από το σχολείο στην Ελλάδα - και μάλιστα με την τρίτη καλύτερη βαθμολογία στους απόφοιτους της Σχολής

Μωραΐτη το 2007 - έφυγε για το Λονδίνο και σπούδασε μάρκετινγκ. Ξεκίνησε στο πανεπιστήμιο του Warwick και συνέχισε με μεταπτυχιακό στο London School of Economics. Επέστρεψε για μικρό χρονικό διάστημα στην Ελλάδα και εργάστηκε ως οικονομική σύμβουλος στην Toyota, κάτι που όμως δεν την κάλυπτε, όμως η κατάλληλη ευκαιρία ώστε να φύγει ξανά για το Λονδίνο, δεν άργησε.

1 από 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ξεκίνησε σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες συμβούλων, τη LEK Consulting και τον περασμένο Φεβρουάριο με ένα μεγάλο άλμα «προσγειώνεται» στον κολοσσό της Viacom - όπου δουλεύει ακόμη και σήμερα. Ο entertainment όμιλος με 700.000.000 συνδρομητές από όλο τον κόσμο, έχει στην ιδιοκτησία του, μεταξύ πολλών άλλων, έχει το διάσημο μουσικό κανάλι MTV, το επίσης μουσικό VH1 και την κινηματογραφική εταιρεία Paramount Pictures.

Σήμερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά, εργάζεται στα γραφεία της εταιρείας Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Viacom στο Λονδίνο στα κεντρικά του ομίλου, στο Κάμντεν, ως αναλύτρια σχεδιασμού και έρευνας της αγοράς.

Keywords
Αναζητήσεις
ζωή χρήστου
Τυχαία Θέματα