Το κιτσάτο σπίτι των 100 εκατ. δολαρίων που ζει ο Ντόναλντ Τραμπ [εικόνες]

Όποιος έχει χρήματα δεν σημαίνει πως έχει και γούστο. Τουλάχιστον αυτό ισχύει για την περίπτωση του δισεκατομμυριούχου Ντόναλντ Τραμπ που έχει βάλει στο σπίτι του την… «Άρτα και τα Γιάννενα».

Το τριώροφο «παλάτι» του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου για το χρίσμα του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, έχει θέα όλο το Central Park, λειτουργεί σαν βάση για τα επαγγελματικά ραντεβού του και η αξία

του υπολογίζεται στα 100 εκατ. δολάρια.

O Πύργος Τραμπ βρίσκεται στην Fifth Avenue στην πατρίδα των επιχειρήσεων του Ντόναλντ. Διαθέτει υπερβολικά.... αριστοκρατική διακόσμηση, ξεκινώντας από την χρυσή και διαμαντένια μπροστινή πόρτα που υποδέχεται τους επισκέπτες και το όλο στιλ φέρεται να έχει εμπνευστεί από το Παλάτι των Βερσαλλιών.

Το εσωτερικό του σπιτιού είναι εκθαμβωτικό. Το πάτωμα είναι μαρμάρινο, στους τοίχους και τα ταβάνια υπάρχουν σκηνές από κλασσικούς ελληνικούς μύθους, ενώ υπάρχουν στέμματα, φωτιστικά από ατόφιο χρυσάφι και ένα άγαλμα της «Ψυχής και του Έρωτα» δίπλα σε αρχαιοελληνικά βάζα, κοντά σε ένα μαρμάρινο τζάκι.

Αυτές είναι μόνο από τις πινελιές που ζήτησε ο Τραμπ και έφερε εις πέρας ο designer Angelo Donghia (γνωστός και ως «Saint Laurent των καναπέδων» και παραθέτει η Daily Mail.

Ανάμεσα στα… κιτσάτα εκθέματα υπάρχει ένα πορτραίτο του πατέρα του Τραμπ, ένα βιβλίο για τον Μοχάμεντ Άλι αξίας 15.000 δολαρίων, κρυστάλλινοι πολυέλαιοι, πολυθρόνες τύπου Λουδοβίκου, κι άλλα αγάλματα- όπως του Απόλλωνα, του Δία κι άλλων θεών.

Η σύζυγός του Μελάνια, είναι και αυτή επιχειρηματίας καθώς σχεδιάζει και πουλά ρολόγια, δαχτυλίδια, βραχιόλια και σκουλαρίκια που κοστολογούνται από 10 μέχρι 162 δολάρια, με την υπογραφή «Μ». Τα κρατά μάλιστα μέσα σε μια κοσμηματοθήκη Louis Vuitton που κοστίζει 10.000 δολάρια.

1 από 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Το κιτσάτο σπίτι των 100 εκατ. δολαρίων που ζει ο Ντόναλντ Τραμπ [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα