Σοκ στη Ρόδο: 18χρονη βιαζόταν από τον πατριό της επί 4 χρόνια

Τον εφιάλτη που βίωνε για τέσσερα χρόνια μέσα στο ίδιο της το σπίτι από τη μητέρα της και τον πατριό της, βρήκε τη δύναμη να καταγγείλει στην τοπική αστυνομία μία 18χρονη κοπέλα στη Ρόδο.

Σύμφωνα με το rodiaki.gr η μέχρι πρότεινος ανήλικη κοπέλα ζούσε το μαρτύριο του βιασμού για τέσσερα ολόκληρα χρόνια και μάλιστα με την προτροπή της ίδιας της 40χρονης μητέρας της , η οποία την τιμωρούσε βάναυσα και την άφηνε νηστική στιε περιπτώσει όπου η νεαρή κοπέλα αρνιόταν να συνευρεθεί με τον πατριό της.

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που αναφέρονται στη δικογραφία . Όλα ξεκίνησαν όταν η κοπέλα ήταν 14 ετών. Μία μέρα ο πατριός της την πληροφόρησε ότι θα συνευρίσκονταν ερωτικά και ότι η μητέρα της ήταν ενημερωμένη γι' αυτό και ότι συμφωνούσε. Την επομένη η μητέρα ζήτησε από το κορίτσι να πάει στο δωμάτιο του 51χρονου και "να μην φοβάται".

Μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια, το κορίτσι βρήκε το κουράγιο πριν λίγες μέρες κατήγγειλε στην αστυνομία το περιστατικό, με την υπόθεση να έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Εις βάρος της μητέρας και του πατριού έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης ενώ η εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος. Ο 51χρονος κατηγορείται για βιασμό κατ' εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού που έχει συμπληρώσει τα 12 έτη αλλά όχι τα 14, κατ' εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια που ο παθών δεν έχει συμπληρώσει τα 14 ετών, κατ' εξακολούθηση και από πρόσωπο που συνοικεί με το ανήλικο.

Όσον αφορά την 40χρονη, κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε όλα τα αδικήματα που βαραίνουν τον σύζυγο της.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα