Σεφ-κανίβαλος εφάρμοσε την τέχνη του στο πτώμα της γυναίκας του – Τη σκότωσε και την έφαγε

12:24 3/2/2014 - Πηγή: KoolNews

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας για ένα φρικτό έγκλημα που διεπράχθη στις Η.Π.Α το 2009.Πρόκειται για τη δολοφονία μιας 39χρονης γυναίκας από το σύντροφό της,σεφ στο επάγγελμα,ο οποίος αφού την σκότωσε, την μαγείρεψε, με αποτέλεσμα να μη βρεθεί ποτέ το πτώμα της.

Οι νέες αποκαλύψεις που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας,μετά από νέα έρευνα για τη φρικτή αυτή δολοφονία, έδειξε πως η Ντάουν Βέινς, μία βδομάδα πριν τη δολοφονία της, είχε μαζέψει κάποια λεφτά για να φύγει από το σπίτι και να εγκαταλείψει το σύντροφό της.Ένας ντόπιος επιχειρηματίας και φίλος της αδικοχαμένης γυναίκας, δήλωσε πως του είχε εμπιστευτεί να της φυλάει πάνω από 1.000 δολάρια, προκειμένου να καταφέρει να το σκάσει από το σπίτι.Η Ντάοουν του είχε εκμυστηρευθεί , πως το τελευταίο καιρό ο σύζυγός της είχε γίνει πολύ καταπιεστικός.Μάλιστα, όπως δήλωσε ο επιχειρηματίας και φίλος της γυναίκας,Τζόε Κακάσε, η γυναίκα σκόπευε να του εμπιστευθεί και άλλα χρήματα, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ ξανά.

Αυτό συνέβη μία βδομάδα πριν από την εξαφάνισή της,τον Οκτώβριο του 2009, όπου ο σύζυγος της είχε δικαιολογήσει την απουσία της υποστηρίζοντας, πως επειδή αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ, την είχε πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Ο Ντέιβιντ Βέινς δήλωσε αθώος στο δικαστήριο λέγοντας: «Για κάποιο λόγο έγινα βίαιο». Με απόφαση του δικαστηρίου εκτίει ποινή 15 χρόνια.

Keywords