Ριάνα και Κρις Μπράουν ξανά μαζί

Το τι συμβαίνει με το πρώην ζευγάρι Κρις Μπράουν και Ριάνα, είναι δύσκολο να το παρακολουθήσει κανείς.

Μετά τον ξυλοδαρμό της τραγουδίστρια το 2009 από τον τότε αγαπημένο της Μπράουν, η ιστορία δεν λέει να τελειώσει. Όλο και κάποιες φήμες ακούγονται, κάτι υπονοούμενα στο twitter, κάτι συνεντεύξεις της Ριάνα στην Όπρα ότι ο Κρις ήταν ο έρωτας της ζωής της και πάει λέγοντας.

Το τελευταίο συμβάν έγινε πρόσφατα όταν ο 23χρονος ράπερ πόσταρε ένα βίντεάκι στο οποίο αναρωτιέται:

«Υπάρχει κάτι τέτοιο, όπως το να αγαπάς δύο ανθρώπους; Δεν ξέρω αν είναι πιθανό αλλά αισθάνομαι κάπως έτσι».

Εκείνη που δεν χάρηκε καθόλου με τις δηλώσεις είναι η τωρινή σύντροφος του Κρις η οποία είδε το βίντεο, αλλά άκουσε και την ανακοίνωσε που εξέδωσε ο τραγουδιστής, η οποία εξηγεί τον λόγο που την χώρισε: «Αγαπώ την Karrueche πάρα πολύ» είπε ο Κρις Μπράουν για την τωρινή του κοπέλα, «αλλά δεν θέλω να την δω να πληγώνεται εξαιτίας της φιλίας μου με την Ριάνα. Προτιμώ να είμαι μόνος επιτρέποντας και σε μένα και σε εκείνη να ζήσουμε ευτυχισμένοι τις ζωές μας».

Αφού λοιπόν ο Κρις χώρισε την καλή του Karrueche, αποφάσισε να πάει στην συναυλία του Jay-Z, όπου συμπωματικά εκεί ήταν και η Ριάνα, η οποία πέρασε όλη την βραδιά δίπλα του και πολλές φορές, πολύ δίπλα του.

Έτσι λοιπόν ένας νέος γύρος κουτσομπολιών για το αν είναι ή δεν είναι μαζί , έχει ξεκινήσει. Ας τα φτιάξουν επιτέλους να ησυχάσουμε όλοι μας.

Δείτε το βίντεο όπου ο ελαφρώς πιωμένος Κρις Μπράουν παραδέχεται ότι αγαπάει δύο άνθρώπους.

Keywords
Τυχαία Θέματα