Ρεπούση: Η Χρυσή Αυγή στρατολογεί από παιδιά μέχρι και καθηγητές στα σχολεία

Τον κώδωνα του κινδύνου για την εξάπλωση της Χρυσής Αυγής στον ευαίσθητο τομέα της εκπαίδευσης έκρουσε η Μαρία Ρεπούση κάνοντας λόγο για στρατολόγηση μαθητών αλλά και καθηγητών.

Σε δηλώσεις της στο Mega, η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ αναφέρθηκε στην εξάπλωση του ακροδεξιού κόμματος στα σχολεία

και κατήγγειλε πως η Χρυσή Αυγή στρατολογεί στους κόλπους της μαθητές. «Η εκπαίδευση είναι βασικός θεσμός για να διαμορφώνεις πολίτη. Πρέπει η πολιτεία να αξιοποιήσει αυτόν τον θεσμό. Αυτή τη στιγμή μέσα στα σχολεία στρατολογούνται παιδιά σε αυτή την ιδεολογία και σ' αυτή την οργάνωση. Το βλέπουμε ως πολιτεία; Τι κάνει το υπουργείο Παιδείας;» διερωτήθηκε η κυρία Ρεπούση

Παράλληλα, η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ υποστήριξε ανάμεσα σε αυτούς που στηρίζουν τη Χρυσή Αυγή υπάρχουν και μορφωμένοι άνθρωποι, ενώ υποστήριξε πως το ακροδεξιό κόμμα έχει ερείσματα και μεταξύ των εκπαιδευτικών.

«Η Χρυσή Αυγή έχει αυτή τη στιγμή ένα ποσοστό μέσα στην ελληνική κοινωνία. Μέσα σε αυτό το ποσοστό δυστυχώς υπάρχουν και μορφωμένοι άνθρωποι. Υπάρχουν και εκπαιδευτικοί, θέλω να πιστεύω λιγότεροι απ' ότι σε άλλα στρώματα επαγγελματικά, όπως είναι για παράδειγμα η αστυνομία», δήλωσε.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα