Πρεμιέρα για το Νίκο Ευαγγελάτο στο Epsilon! Η έναρξη της εκπομπής και τα νούμερα τηλεθέασης

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο Νίκος Ευαγγελάτος έκανε την πρώτη του επίσημη μέσα από τη νέα του τηλεοπτική στέγη με το «Live News».

Στις 18.45, ο γνωστός δημοσιογράφος καλησπέρισε το κοινό, όσους βρέθηκαν στο στούντιο, συνεχίζοντας με τους τίτλους των πιο σημαντικών ειδήσεων της ημέρας.

«Μια προσπάθεια η οποία ομολογουμένως υλοποιήθηκε μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Είναι μια συμπαραγωγή τριών φορέων. Πρώτα απ’ όλα του Εpsilon

και στη συνέχεια δύο δημοσιογραφικών οργανισμών, του γκρουπ των Παραπολιτικών και του γκρουπ ιντερνετικών site.

Στην ουσία έχουμε μια πολύ μεγάλη, αν όχι τη μεγαλύτερη, δημοσιογραφική ομάδα στην τηλεόραση που φιλοδοξεί κάθε βράδυ να σας παρουσιάζει όλα τα γεγονότα και δεύτερον, και θα επιμείνουμε πάρα πολύ σε αυτό, το παρασκήνιό τους. Τι κρύβεται πίσω από την κουρτίνα. Όλα αυτά θα τα κάνουμε κυρίως με την δική σας συμμετοχή, συμμετοχή με δύο τρόπους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

Όσον αφορά στην απήχηση που είχε στο κοινό το νέο πρότζεκτ του καναλιού; Στο σύνολο, συγκέντρωσε 4,5% ενώ στο δυναμικό κοινό 4,6%. Το πιο υψηλό ποσοστό σημειώθηκε στις γυναίκες 25-44 με 6,5%.

The post Πρεμιέρα για το Νίκο Ευαγγελάτο στο Epsilon! Η έναρξη της εκπομπής και τα νούμερα τηλεθέασης appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα