Όταν ο Νίκος Καρανίκας γνώρισε το κράτος «από τα μέσα» – Ο φίλος του πρωθυπουργού και ο διορισμός του στο Μαξίμου

16:16 2/3/2016 - Πηγή: KoolNews

Ένας αρνητής στράτευσης που πήγε «σχολείο για να γίνει άνθρωπος» -ωστόσο θεωρεί ανθρώπους μόνο όσους αγωνίζονται- διορίστηκε σύμβουλος στο γραφείο του πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας Αλέξη Τσίπρα.

Οι ενθαρρυντικές του αναφορές στα social media για το αντάρτικο πόλεων και τα μπλεξίματα του με τον νόμο δεν έπαιξαν ρόλο στον διορισμό του και πλέον έχει μια θέση στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα.

Του

πρωθυπουργού: ενός θεσμού, του επίσημου κράτους. Του κράτους που απ’ ότι φαίνεται ο σερβιτόρος Νίκος Καρανίκας δεν έχει σε υπόληψη και δεν σέβεται.

Ο αδιόριστος εκπαιδευτικός, μέλος της ΚΝΕ στα νιάτα του –όπως οι περισσότεροι του ΣΥΡΙΖΑ- ιδρυτικό μέλος του Συνασπισμού, αδερφός πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και φίλος του Αλέξη Τσίπρα διορίστηκε στη θέση του ειδικού συμβούλου στο γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως αναφέρεται πως με απόφαση του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Καρανίκας, ο οποίος υπήρξε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές με τη δημοτική κίνηση Θεσσαλονίκη-Ανοιχτή Πόλη, έχει αναλάβει καθήκοντα συμβούλου από τις 2 Ιανουαρίου του 2016.

Ο Νίκος Καρανίκας κατάγεται από την Αλεξάνδρεια και γνώρισε τον Αλέξη Τσίπρα μέσα στην νεολαία του Συνασπισμού και έκτοτε διατηρούν στενή φιλία. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η αδερφή του Νίκου Καρανίκα, Ξανθούλα Καρανίκα, είχε εκλεγεί βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2012.

Ποιος είναι όμως ο Νίκος Καρανίκας;

Ο ίδιος επαγγέλλεται αδιόριστος εκπαιδευτικός-σερβιτόρος που πήγε σχολείο για να μάθει γράμματα μετά από προτροπή των γονιών του. Ωστόσο, άνθρωπος θεωρεί πως είναι όποιος κάνει κοινωνικούς αγώνες. Ενδιαφέρον θα είχε να απαντήσει στην ερώτηση για το τι θεωρούνται όσοι δεν συμφωνούν μαζί του (Ίσως απαντούσε πως όλοι αυτοί είναι λούμπεν).

Παράλληλα θεωρεί πως η δουλειά είναι χολέρα. Οπότε αυτός είναι άνθρωπος και τα δισ. «δίποδων» που κατοικούν στον πλανήτη και εργάζονται χολεριασμένοι. Παινεύεται πως είναι αρνητής στράτευσης και μέλος του Συνδέσμου Αντιρρησιών Συνείδησης.

Τι αναφέρει στο βιογραφικό του:

«Αδιόριστος εκπαιδευτικός-σερβιτόρος. Γεννήθηκα το '69, σχολείο πήγα, γράμματα έμαθα, όπως με προέτρεπαν και οι γονείς μου για να γίνω άνθρωπος. Από τα εφηβικά μου χρόνια όμως, κατάλαβα ότι άνθρωπος γίνεσαι στο συλλογικό και στους κοινωνικούς αγώνες και επίσης, ότι η καριέρα είναι σαν την χολέρα. Από μαθητής, μέλος της Κ.Ν.Ε. -ως το ’92, ιδρυτικό μέλος της νεολαίας ΣΥΝ., αρνητής στράτευσης και μέλος του Συνδέσμου Αντιρρησιών Συνείδησης. Ιδρυτικό μέλος του ελληνικού κοινωνικού Φόρουμ, συμμετείχα ενεργά σ’ όλες τις ευρωπαϊκές και τοπικές κινητοποιήσεις. ΣΥΡΙΖΑ σήμερα και μέλος της ΚΠΕ του Συνασπισμού.

Στα ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης μυήθηκα ως μέλος της δημοτικής κίνησης ‘Θεσσαλονίκη των πολιτών και της οικολογίας’ και μέσα από κινήσεις για την υπεράσπιση των ελεύθερων χώρων, ενάντια στην υποθαλάσσια, τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, για την σχολική στέγη και βασικά στην ανοιχτή συνέλευση και τις κινητοποιήσεις των κατοίκων της γειτονιάς (E' διαμέρισμα) για τα ζητήματα της καθημερινότητας στην πόλη. Τα προσωπικά μου εξακολουθούν να είναι προσωπικά μου και δεν τα εκθέτω».

Όμως ο Νίκος Καρανίκας δεν γλύτωσε την καταδίκη που αρνήθηκε την στράτευση. Καταδικάστηκε και φυλακίστηκε για ανυποταξία το 1995. Το 2013 συνελήφθη ξανά για τον ίδιο λόγο παρά το γεγονός ότι είχε αθωωθεί πριν από λίγο διάστημα από το Στρατοδικείο Θεσσαλονίκης. Τότε, συνήγορός του ήταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Πάρτι στα social media»

Με μία πρόχειρη ματιά στα προφίλ στα προφίλ του, στο Facebook και στο Twitter είναι πασιφανές ότι ο Νίκος Καρανίκας λατρεύει τον Αλέξη Τσίπρα και είναι ΣΥΡΙΖΑ «μέχρι το κόκκαλο».

η στάση του κκε και η οικουμενικότητα της δημαρ[πασοκνδ] είναι λόγος για καθαρή εντολή από τον λαό στον ΣΥΡΙΖΑ για κυβέρνηση της αριστεράς.

nikos karanikas (@nikokaranikas) June 5, 2012

ΨΗΦΙΣΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ-ΠΕΣ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ pic.twitter.com/aNijbo08

— Dimitris Tsekeris (@TsekerisDim) June 5, 2012

Ο Νόαμ Τσόμσκι για τις εκλογές: Ιστορικής σημασίας το τι θα επιλέξουν οι Έλληνες - Η Αυγή online http://t.co/eUOKlUL0 via @AvgiOnline

nikos karanikas (@nikokaranikas) June 6, 2012

Το πρώτο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τις 17 Ιούνη: http://t.co/eMHUUgS6 via @youtube

nikos karanikas (@nikokaranikas) June 6, 2012

Γράφουμε τη δική μας ιστορία! | Left.gr: http://t.co/saSm88ry

nikos karanikas (@nikokaranikas) June 6, 2012

Έκκληση διανοουμένων υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ: Με την ελληνική Αριστερά, για μια δημοκρατική Ευρώπη - Η Αυγή http://t.co/nIj2QaV1 via @AvgiOnline

nikos karanikas (@nikokaranikas) June 7, 2012

Στις 18 Ιουνίου: κυβέρνηση Αριστεράς με μεγάλη πλειοψηφία http://t.co/yMQ4seVC via @Ecoleft11

nikos karanikas (@nikokaranikas) June 8, 2012

ο συριζα πλησιάζει το 35% και γιαυτο θα κατασυκοφαντηθεί. δεν τσιμπάμε αλλά απαντάμε με το πρόγραμμα.να πληρώσουν οι πλούσιοι.φτάνει πια

nikos karanikas (@nikokaranikas) June 9, 2012

Αριστερά και ασφάλεια. Μια νέα προσέγγιση | Left.gr: http://t.co/gIdSavc0

nikos karanikas (@nikokaranikas) June 12, 2012

Αλέξης Τσίπρας: Η 17η Ιουνίου θα είναι ημέρα ιστορικής νίκης για την Ελλάδα - Η Αυγή online http://t.co/B4smpqoE via @AvgiOnline

nikos karanikas (@nikokaranikas) June 11, 2012

Δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα κατά την επίσκεψη στη ΓΑΔΑ | Left.gr: http://t.co/Yvv3FwLx

nikos karanikas (@nikokaranikas) June 11, 2012

Ν.Παππάς για κύκλωμα εκβιαστών: είχαν στενές σχέσεις με τη Ν.Δ.;-Ο κ. Μητσοτάκης δεν θα αποφύγει την απάντηση - https://t.co/I7UBJU5mzr

nikos karanikas (@nikokaranikas) February 27, 2016

Από τα tweet φαίνεται πως διάβαζε και διαβάζει μόνο Αυγή και Left.gr...

http://t.co/OKZuUpRI δώδεκα συνιστώσες του κόμματος της Ν.Δ.

nikos karanikas (@nikokaranikas) June 11, 2012

... και το iskra του Λαφαζάνη.

Και μπορεί κάποτε να ήτανε δικηγόρος του η Ζωή Κωνσταντοπούλου και να τον γλύτωσε από δεύτερη φυλάκιση, ωστόσο οι εποχές άλλαξαν και έφυγε από το κόμμα. Τώρα πλέον είναι εχθρός του όπως και ο Λαφαζάνης:

Η Καθημερινή του Αλαφούζου (γιατί άραγε;) στηρίζει ΦΟΥΛ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου https://t.co/7IDiCvWuek

nikos karanikas (@nikokaranikas) February 1, 2016

Κρυφή συμφωνία Μητσοτάκη και Λαφαζάνη με στόχο τον Τσίπρα - Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ https://t.co/zLhEYUSSnZ

nikos karanikas (@nikokaranikas) January 24, 2016

Άθλια επίθεση του αποστάτη Λαφαζάνη κατά του Νίκου Παππά - Ποια συμφέροντα υπηρετεί;;; https://t.co/A3BRmm9R5Z

nikos karanikas (@nikokaranikas) December 14, 2015

Και είναι κατά του Αλέκου Αλαβάνου που τον θεωρεί διαπλεκόμενο:

Η διαπλοκή πόνταρε στους Αλαβάνους, αλλά η ΝΔ τα έκανε λαμπόγυαλο https://t.co/0ulcgjT4af

nikos karanikas (@nikokaranikas) November 25, 2015

Ο άνθρωπος που θεωρεί την εργασία χολέρα και στηρίζει Αριστερά και Αλέξη Τσίπρα, φυσικά και είναι υπέρ του νέου Ασφαλιστικού, αρκεί που το φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜΑΡ:

Το ασφαλιστικό μπαινει επιτέλους σε ρότα διάσωσης. Αναλλογικά και διασφαλίζοντας τις βασικες και τα βαραία.

nikos karanikas (@nikokaranikas) January 5, 2016

Παρόλο που πήγε σχολείο, φαίνεται από το παραπάνω tweet πως έχει πρόβλημα και με την ορθογραφία. Κάτι που αποδεικνύεται και από το μίνι βιογραφικό του στο Twitter:

Την ίδια στιγμή κυκλοφορούν και tweets του Νίκου Καρανίκα στα οποία φαίνεται ότι έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στην Ελένη Μενεγάκη, την οποία και ρωτάει τι παπούτσια φοράει ενώ την καλεί να έρθει και στην Θεσσαλονίκη.

Αν κάποιος όμως μπει στο προφίλ του, τα tweet έχουν εξαφανιστεί:

Από το Facebook του φαίνεται πως έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση στο τραγούδι Dance with the Devil

και στον Αλέξη Τσίπρα

Πρώτη Φορά Κάνναβη

Το «αριστούργημα» της 11ης Σεπτεμβρίου

Ο Νίκος Καρανίκας διατηρεί και blog, στο οποίο δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου κατά την οποία 2973 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και 24 παραμένουν μέχρι και σήμερα αγνοούμενοι.

Θεωρεί πως αν δεν υπήρχαν θύματα θα ήταν «ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ»:

«Πριν δω στην οθόνη της TV , στις 11/9/01, τον άνθρωπο θύμα, είδα τον εμβολισμό και την κατάρρευση των δίδυμων πύργων ως έργο τέχνης – καταστροφής και αλλαγής του εικαστικού τοπίου στο Μανχάταν. Ένα έργο τέχνης που, αν δεν είχε ανθρώπινα θύματα θα ήταν ένα ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ.

Τα σημεία – σύμβολα που επέλεξαν οι δράστες (όποιοι κι αν είναι), δίνουν πολιτικό συμβολισμό στο χτύπημα της 11ης Σεπτέμβρη κι ας μην άφησαν προκήρυξη.

Οι δίδυμοι πύργοι: παγκόσμιο κέντρο εμπορίου, χρηματιστηριακού κεφαλαίου και θεάματος.

Το Πεντάγωνο: εργαστήρι του μιλιταρισμού, η απαξίωση της ανθρώπινης ζωής.

Το Υπουργείο Εξωτερικών: Στρατηγείο της ιμπεριαλιστικής πολιτικής των USA.

Ο Λευκός Οίκος (ως πρόθεση): Κέντρο διαχείρισης του κρατικού μηχανισμού και συνέταιρος του ιδιωτικού κεφαλαίου, των πολυεθνικών.

Τα σημεία (σύμβολα αναγωγής που , όπου γης και κολασμένοι, μία επιθυμία φαντασιακού χαρακτήρα για σύγκρουση) επιλέχτηκαν από τους δράστες για μία “συνολική κριτική στην παγκόσμια κυριαρχία”, γι αυτό ο συμβολισμός των στόχων μετατρέπει πολύ κόσμο από διαφορετικούς κόσμους σε ύποπτους».

Και έχει πλέξει το εγκώμιο του Αλέξη Τσίπρα 4.989.930.738.477.928.652.435 φορές

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι λαϊκός ηγέτης, αποδεδειγμένα!

Τον αμφισβήτησαν μέσα και έξω (αλλά και στο κόμμα), τον λοιδορούσαν, τον υπονόμευσαν, προανήγγειλαν την ανατροπή του και τον ερχομό μιας » φρέσκιας» άλλης ηγεσίας και τον απείλησαν σε όλους τους βαθμούς. Δεν έκανε όμως πίσω και όταν οι πιο πολλοί κάναν τους λαγούς μιλώντας για βιαστικές και άκυρες κινήσεις, όπως το δημοψήφισμα, αυτός, ως πρωθυπουργός όλου του λαού σήκωσε το βάρος όλο και υπερασπίστηκε τον λαό και την δημοκρατία, διαφωνώντας με την συνέχιση της λιτότητας προς τους εργαζόμενους-άνεργους και συνταξιούχους. Υπερασπίστηκε τους Φτωχούς, την πλέμπα, όπως λένε οι αστοί, με κίνδυνο να απολέσει τα μικροαστικά ρεύματα και μας ενθάρρυνε με το καθαρό και τίμιο λόγο του και κέρδισε στον πιο καθαρό ταξικό αγώνα .

Είναι λαϊκός ηγέτης και οφείλουμε να τον στηρίξουμε έμπρακτα για να προχωρήσει στο δύσκολο δρόμο, να αλλάξει η χώρα μας και όλη η Ευρώπη, σταματώντας την λιτότητα και αναδεικνύοντας την δημοκρατία. Τον πολύπλοκο αγώνα να αλλάξει το ελληνικό μιζαδόρικο και αυταρχικό κράτος. Έχουμε μεγάλο δρόμο, θέλει υπομονή ώστε να ακολουθήσουν και οι άλλοι λαοί με τους εργαζόμενους της Ευρώπης. Θέλει επιμονή στον σκοπό και κινήσεις βάση της δυναμικής κάθε κατάστασης που αλλάζουν τους συσχετισμούς. Θέλει να μάθουμε να λειτουργούμε με ευελιξία όταν απαιτείται αλλά και με ατσάλινη ενότητα όταν χρειάζεται κάτι συμπαγές.

Ζούμε μια πολιτική επανάσταση και η διάρκειά της θα εμπλουτιστεί με τα κοινωνικά κινήματα που οφείλουν να συμβάλλουν με την απαραίτητη αμοιβαιότητα. Να μην διστάσουμε μπρος τα δόντια των κεφαλαιοκρατών και τα πολιτικά τους τσόλια και τώρα που θα βγει ο εχθρός και θα βρυχάται, εμείς να είμαστε πολυμήχανοι και να στηρίζουμε με τις πράξεις μας τον λαό, που θα είναι στο στόχαστρο με όλα τα μέσα. Τηλεοράσεις, εφημερίδες, ραδιόφωνα, τράπεζες,εργοδοσία, γραφειοκρατία θα είναι εναντίον μας και θα μας υπονομεύουν. Εμείς με αλληλεγγύη, συνεργασία και δημιουργικότητα θα δημιουργούμε αυτό που μας ταιριάζει.

Ο αγώνας για ευημερία με δικαιοσύνη, δημοκρατία και σεβασμό στο περιβάλλον είναι μακρύς και σχεδόν άγνωστος. Ξεκινάμε με το σταμάτημα της λιτότητας προς τους εργαζόμενους και τον λαό. Συνεχίζουμε με την Ευρώπη των αλλαγών. Είναι στα χέρια μας αυτόν τον αγώνα να μην τον υπονομεύσουμε μόνοι μας με την αλαζονεία του νικητή, τον σεχταρισμό, την ιδεολογική αλήθεια της ονείρωξης, του κάθε δόγματος και την ακαμψία της ηγεμονίας προς στον λαό. Είναι στα χέρια μας, η ευκαιρία να οργανωθεί δημοκρατικά και ελεύθερα η κοινωνία, η πολιτική, η οικονομία και αυτό θέλει εργαζόμενους σε συνεννόηση και αλληλεγγύη και θέλει όλη την Ευρώπη και τον κόσμο, γιατί μόνοι μας δεν αρκεί και η στρατηγική μας το απαιτεί.

Βήμα βήμα, από τα κάτω και από τα πάνω, να αλλάξουμε το ήθος της κυρίαρχης πολιτικής και του δημόσιου χώρου. Η τιμιότητα, το δίκαιο, η αλληλεγγύη, η συνέπεια η αποτροπή και καταγγελία των ρουσφετιών και της ιδιοτέλειας στα κοινά, είναι καθήκον μας. Να μην φοβηθούμε την σύγκρουση, ούτε όμως και την υποχώρηση και να μάθουμε από το ξανακοίταγμα του πεδίο που αγωνιζόμαστε. Να αντισταθούμε και να αποτρέψουμε την διαπλοκή, τον γρήγορο και εύκολο πλουτισμό από το κράτος και να αντιμετωπίσουμε την γραφειοκρατία που πηγάζει από την κοινωνία και την δυσκολεύει. Να σταματήσουμε το μοντέλο της πολιτικής που δημιούργησαν οι πλούσιοι για να αυτοεξυπηρετούνται και να αναπαράγονται μέσω των κυβερνήσεων τους. Να εμπνεύσουμε εμείς οι αριστεροί και αριστερές με την στάση ζωής μας, σε όλες τις κοινωνικές σχέσεις, τώρα που έχουμε κυβέρνηση που αγωνίζεται για τα συμφέροντα μας.

Να στηρίξουμε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα σημαίνει να μην τον υπονομεύσουμε με τις αδυναμίες μας και αυτό σημαίνει ότι, κόμμα και κυβέρνηση δουλεύουν με χέρια καθαρά, σε συνεργασία και δίχως προσωπικές φιλοδοξίες έχοντας μπροστά ως πυξίδα τα λαϊκά και ταξικά συμφέροντα. Βασικός του σύμμαχός η γενιά του, που είναι το μέλλον. Να ‘εκμεταλλευτούμε’ το ηθικό πλεονέκτημα του Αλέξη Τσίπρα και της γενιάς του που στέκονται με καθαρά χέρια και ριζοσπαστικές απόψεις απέναντι στο παλιό πολιτικό κόσμο, τον αστικό. Θα νικήσουμε γιατί έχουμε το δίκιο, την αρετή και την τόλμη. Είμαστε το μέλλον και είμαστε κάτι άγνωστο που θα γεμίσει με νόημα από τις αξίες μας γιατί αγαπάμε την ζωή και αγωνιζόμαστε γι αυτήν.

Νίκος Καρανίκας, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ

The post Όταν ο Νίκος Καρανίκας γνώρισε το κράτος «από τα μέσα» – Ο φίλος του πρωθυπουργού και ο διορισμός του στο Μαξίμου appeared first on KoolNews.

Keywords
διορισμος, μαξιμου, ζωή κωνσταντοπούλου, η καθημερινή, ελενη μενεγακη, αλέξης τσίπρας, τσιπρας, media, κνε, συριζα, μακεδονια, εκλογες, κπε, συλληψεις, θεσσαλονικη, facebook, twitter, ΚΚΕ, nikos, δυναμη, online, http, ιουνίου, νέα, ελλαδα, γαδα, https, february, tweet, λαφαζάνης, νεα δημοκρατια, ΠΑΣΟΚ, δημαρ, tweets, dance, devil, blog, usa, δημοψηφισμα 2015, σημαίνει, κινηση στους δρομους, βιογραφικο, εφημεριδες, δημοτικες εκλογες 2010, τραπεζες, ολγα λαφαζανη, σταση εργασιας, εφημεριδα δημοκρατια, www.facebook.com, δημοψηφισμα, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, νεα κυβερνηση, Καλή Χρονιά, υπουργειο δικαιοσυνης, εκλογες 2012, η ημέρα της γης, βουλευτικές εκλογές 2012, ποιοι βουλευτες εκλεγονται, αλλαγη ωρας 2012, τελη κυκλοφοριας 2013, εκλογες 2015, ητανε μια φορα, εκλογες 2010 δημοτικες, left.gr, η ζωη, ξανα, κοινωνια, ζωή κωνσταντοπούλου, αλέξης τσίπρας, ελενη, νικητη, αυγη, βημα, δημοκρατια, δουλεια, εργασια, ηγετης, καθημερινη, καριερα, κνε, κπε, οικονομια, ορθογραφια, προγραμμα, φιλια, blog, usa, αγνωστος, αγωνες, αδυναμια, αλληλεγγυη, ανθρωπος, αρετη, ασφαλιστικο, γεγονος, γινει, γινεσαι, γονεις, διαστημα, δυναμη, διδυμοι, διδυμοι πυργοι, δικη, δωδεκα, δοντια, εφημεριδα της κυβερνησεως, ευκαιρια, ευκολο, ενεργα, εποχες, επιθυμια, ευημερια, ευρωπη, εφυγε, εφημεριδα, εχθρος, ζωη, ζωης, ιδια, ιδιο, υπηρχαν, υπομονη, ηθικο, κυβερνηση, κινηση, κομμα, λαφαζάνης, λογο, ματια, μενεγακη, μητσοτακης, μινι, νιατα, νεολαια, νοαμ τσομσκι, νοαμ, νοημα, οθονη, οικος, οπου γης, παπουτσια, πεδιο, περιβαλλον, πυξιδα, ροτα, ρολο, σερβιτορος, σηκωσε το, συμβολα, σχολειο, τολμη, υπουργειο εξωτερικων, φυσικα, φτανει, φορα, χολερα, αγνωστο, αγωνας, ασφαλεια, dance, http, devil, δικιο, εκβιαστων, february, https, χωρα, υπουργειο, ιουνίου, λαφαζανη, media, μπροστα, nikos, tweet, σημαίνει, τηλεορασεις, online, tweets, χερια
Αναζητήσεις
νικος καρανικας
Τυχαία Θέματα