Οι πιο περιζήτητοι στο Twitter

Έχουν εκατομμύρια followers και κάθε τους ανάρτηση γίνεται είδηση ή αφορμή για εκατοντάδες σχόλια. Με άλλα λόγια είναι τα 5 άτομα με την μεγαλύτερη επιρροή στον Twitter-world.

Από τον Άρη Βουρβούλια

Ήταν να μην μπουν τα social networks στην ζωή μας. Αφού απενοχοποιήθηκαν αρχικά και έσπασαν το «μονοπώλιο» της νεολαίας. όσον αφορά την χρήση τους, μετατράπηκαν σε μία καθημερινή συνήθεια που δεν κάνει ηλικιακές διακρίσεις. Μία συνήθεια

που έγινε ανάγκη για τους περισσότερους ανθρώπους που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο και μία συνήθεια που έχει πάρει πλέον πελώριες διαστάσεις.

Φυσικό επακόλουθο αυτού λοιπόν ήταν, ότι στον πολυσύχναστο χορό επικοινωνίας που στήνεται στον φαντασιακό cyber-κόσμο, κάποιοι θα ξεχωρίσουν παραπάνω σε δημοτικότητα. Κάποιοι, οι οποίοι κερδίζουν περισσότερη προσοχή από τους υπόλοιπους και η κάθε τους ανάρτηση retweet-άρεται μανιωδώς, σχολιάζεται ποικιλοτρόπως και αποτελεί πολλές φορές την πηγή είδησης για τα κείμενα των Μέσων.

Ποιοι είναι όμως αυτοί, που τα accounts τους ασκούν την μεγαλύτερη επιρροή στο internet; Ορίστε 5 από τους πιο περιζήτητους twitt-εράδες του Twitter.

5. Russell Brand
Ο Βρετανός κωμικός ηθοποιός, μπορεί να μπήκε στη ζωή μας μόλις το 2008 με το φιλμ «Forgetting Sarah Marshall» , παρόλα αυτά δεν άργησε να κάνει εντύπωση και να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού με τα έξυπνα και γρήγορα λογοπαίγνιά του, τις αθυρόστομες και προκλητικές ατάκες του και βεβαίως τις εκκεντρικές στιλιστικές του επιλογές. Άντε βοήθησε και λίγο η σχέση, ο γάμος-express και το πολυδιαφημισμένο διαζύγιό του με την Kate Perry. Όπως και να έχει, ο αμφιλεγόμενος Russell Brand τα λέει έξω από τα δόντια και οι 4.6 εκατομμύρια followers του δείχνουν να επικροτούν το χιούμορ και την αισθητική του. Τι να πούμε εμείς; Το φαινόμενό του μας ξεπερνάει.

4.  Conan O’Brien
Κωμικός, συγγραφέας και οικοδεσπότης νυχτερινών talk show. Ο Conan O’Brien έχει καταφέρει μέσα σε μερικά χρόνια να αποκτήσει μία στρατιά πιστών fans, που αυτοαποκαλούνται ως μέλη του «Team Cocco». Μετά την πολυτάραχη αποχώρησή του από το βραδινό «The Tonight Show»  είχε γράψει στο Twitter, ύστερα και από την τελευταία εκπομπή του «Κάποτε είχα ένα show. Μετά είχα ένα διαφορετικό show. Τώρα έχω account στο Twitter». Αυτό το σαρκαστικό χιούμορ του μάλλον λάτρεψε το κοινό, δίνοντας του μετά από αυτό, την ευκαιρία να κάνει ένα sold out tour σε 30 πολιτείες, προωθώντας το ντοκιμαντέρ του «Conan O’Brien Can’t Stop». Α, τελευταία μάλιστα πήρε και δικό του talk show, με τον τίτλο «Conan». Όχι και άσχημα.

 

3.  Stephen Fry
Ο ηθοποιός, συγγραφέας, σκηνοθέτης, παρουσιαστής, κωμικός –και λίγα λέω- Stephen Fry είναι μία πραγματική δύναμη για το Twitter. Όντας ενεργός στο μέσο από το 2008 και χρησιμοποιώντας την μεγάλη δημοτικότητά του, κυρίως στην Αγγλία, έχει καταφέρει να αποκτήσει σιγά-σιγά ένα από τα πιο πιστά κοινά στο γνωστό μέσο. Με πάνω από 4 εκατομμύρια followers, η μανία γύρω από τον ίδιο και το πνευματώδες χιούμορ του έχε

Keywords
Τυχαία Θέματα