Ο Πρίντεζης πήρε το όπλο του! 67-62 ο Ολυμπιακός την Εφές

Μερικά παιχνίδια φαίνονται από την αρχή ότι θα πάνε πόντο-πόντο και θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η αναμέτρηση Ολυμπιακός-Αναντόλου Εφές, εκεί όπου οι Ερυθρόλευκοι έδειξαν χαρακτήρα και καρδιά πρωταθλητή και κατάφεραν να επικρατήσουν με 67-62 μέσα στο ΣΕΦ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν ο Γιώργος Πρίντεζης,

ο οποίος πέτυχε 26 πόντους, πήρε από το χέρι τον Ολυμπιακό και τον οδήγησε σε αυτή την σπουδαία νίκη.

Από το ξεκίνημα φάνηκε ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν θα είχαν εύκολο έργο, καθώς οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι. Ο Ολυμπιακός έδειξε πάθος στην αμύνα, σοβαρότητα στην επίθεση, προσπάθησε να χτίσει μια διαφορά, αλλά ποτέ δεν ξέφυγε. Από την άλλη η Εφές έμενε κοντά στο σκορ και περίμενε να χτυπήσει εκμεταλλευόμενη τα λάθη του Ολυμπιακού. Και τα κατάφερε στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου, εκεί που οι παίκτες του Μπαρτζώκα βραχυκύκλωσαν επιθετικά και η Εφές μείωσε στον πόντο (33-32).

Όσο άσχημα τελείωσε το 20λεπτο ο Ολυμπιακός, άλλο τόσο μουδιασμένα μπήκε στην 3η περίοδο και έδωσε τη δυνατότητα στους Τούρκους να προηγηθούν με 38-42. Κάπου εκεί όμως ξύπνησαν οι Ερυθρόλευκοι και με ηγέτη τον Πρίντεζη, αλλά και πολλές βοήθειες από τον Σπανούλη και τον Χάινς, επέβαλαν τον ρυθμό τους και έκαναν το πρώτο βήμα για το φάιναλ-φορ του Λονδίνου.

Τα δεκάλεπτα: 17-15, 33-32, 50-46, 67-62

Ολυμπιακός: Χάινς 6, Λο 7, Άντιτς, Σπανούλης 9, Περπέρογλου 5, Σερμαντίνι 2, Σλούκας, Πάουελ 5, Γκετσεβίτσιους, Πρίντεζης 26, Παπανικολάου 4, Κατσίβελης 3.

Εφές: Φάρμαρ 8, Βούγιασιτς 4, Ερντέν 9, Τουντσερί, Σιπ 2, Γκονλούμ 17, Σαβάνοβιτς 6, Λούκας 10, Μπαρατς 6.

Keywords
Τυχαία Θέματα