Να σου…παρκάρω το όχημα – Νέα μόδα στην Ελβετία τα γκαράζ του σεξ

Με σκοπό να καταπολεμηθεί η παράνομη πορνεία οι αρχές της Ζυρίχης εγκαινίασαν τα «κουτιά του σεξ», που είναι θέσεις όπου είναι παρκαρισμένες οι πόρνες και κάνουν τη δουλειά τους με τον πελάτη.

Τα «sex boxes» έχουν τοποθετηθεί στην παλιά βιομηχανική περιοχή της πόλης και στην είσοδο της περιοχής τους υπάρχει μια κόκκινη ομπρελίτσα, η οποία συμβολίζει την πορνεία.

O επικεφαλής κοινωνικών υπηρεσιών για εργαζόμενους στην βιομηχανία του σεξ της Ζυρίχης είπε ότι «Έπειτα από δύο μήνες λειτουργίας, βλέπω ότι αυτή η εγκατάσταση φυλασσόμενης πορνείας αποδίδει». Και δεν έχει άδικο.

Κατά μέσο όρο, 14 πόρνες χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις κάθε μέρα από τότε που άνοιξαν. Τα εν λόγω... πάρκινγκ είναι ανοιχτά από τις επτά το απόγευμα έως τις πέντε το πρωί. Εκεί οι πελάτες μπορούν να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητά τους και να έρθουν σε σεξουαλική επαφή με μια από τις σχεδόν σαράντα ιερόδουλες που κάνουν «πιάτσα» στην περιοχή.

Τα γκαράζ δεν είναι δωρεάν, αλλά κάθε πόρνη πληρώνει 43 δολ. τον χρόνο για γενική άδεια χρήσης των εγκαταστάσεων και 5,4 δολ. για κάθε βράδυ που θα χρησιμοποιήσουν το «γκαράζ του σεξ».1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα