«Μου έχει πει τα πάντα για το τροχαίο του Παντελίδη»: Η μητέρα της Μυρσίνης «έσπασε» την σιωπή της [βίντεο]

Μετά από έναν Γολγοθά δύο μηνών, η μητέρα της συνεπιβάτιδας του Παντελή Παντελίδη «έσπασε» την σιωπή της.

«Για το ατύχημα (η Μυρσίνη) θα πει την αλήθεια, θα πει τα πράγματα ακριβώς όπως γίνανε, δεν έχει να πει τίποτα άλλο», είπε η γυναίκα. Σε ερώτηση για το αν η Μυρσίνη έχει αναφερθεί στο ποιος οδηγούσε, η μητέρα αποκάλυψε: «εμένα μου έχει πει τα πάντα, αλλά δεν μπορώ να σας πω τίποτα. Θα πει την αλήθεια».

«Θυμάται το ατύχημα και ταράζεται, συγχύζετε πάρα πολύ. Έχει στεναχωρηθεί αλλά είναι δυνατή. Στεναχωριέται επειδή ακούει όλες αυτές τις

ανακρίβειες και τα ψέματα που γράφονται».

Επίσης η μητέρα της Μυρσίνης αναφέρθηκε και στην οικογένεια Παντελίδη λέγοντας πως ο αδερφός του αδικοχαμένου τραγουδιστή επισκέφτηκε την κόρη της στο νοσοκομείο: «Είχαν έρθει μία φορά. Ο αδερφός του Παντελή ήρθε στο νοσοκομείο και μας έφερε λουλούδια». Αναφερόμενη στην Φρόσω, η γυναίκα ισχυρίστηκε πως: «Δεν έχουμε καμία επαφή, τίποτα».

Σχετικά με το αν η κόρη της φορούσε ζώνη, απάντησε: «Φορούσε και τη ζώνη της η οποία μπήκε στον πνεύμονα όταν την χτύπησε το σίδερο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να είσαι μέσα στο νοσοκομείο τόσο καιρό και να περιμένεις να σου πούνε κάτι θετικό για το παιδί σου. Τόσο καιρό στην Εντατική δεν έχω ακούσει κάτι θετικό για την κατάσταση της. Τώρα έχει συνέλθει, μιλάμε κανονικά, τρώει κανονικά. Πάει πολύ καλύτερα, πλέον είναι θέμα χρόνου».

Κλείνοντας, η μητέρα της Μίνας άφησε υπονοούμενα και προανήγγειλε αποκαλύψεις για το ατύχημα: «Θα ήθελα να πω πάρα πολλά, αλλά θα ήθελα να τα πω λίγες μέρες πριν πάρει το εξιτήριο. Και είναι πάρα πολλά, πιστέψτε με…».

The post «Μου έχει πει τα πάντα για το τροχαίο του Παντελίδη»: Η μητέρα της Μυρσίνης «έσπασε» την σιωπή της [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μου, Παντελίδη, Μυρσίνης, [βίντεο],mou, pantelidi, myrsinis, [vinteo]