Μόνο στο Koolnews: Ποιοι έκαναν δοκιμαστικό για το νέο μεσημεριανό του Alpha

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τη νέα καλοκαιρινή εκπομπή του Alpha. Τα δοκιμαστικά έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα και από τα πλατό πέρασαν οι Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Λάουρα Νάργιες, Ελένη Τσολάκη, καθώς και πρόσωπα που δεν απολαμβάνουν ακόμη μεγάλης δημοσιότητας. Τα δοκιμαστικά ολοκληρώθηκαν

την προηγούμενη Παρασκευή.

Ο Πάνος Σταματόπουλος ήταν ο άνθρωπος που συντόνιζε τα δοκιμαστικά, ενώ οι υποψήφιοι έδιναν “πάσα” για ένα θέμα μόνοι τους και στη συνέχεια έμπαιναν σε τριάδες, με τον συνεργάτη της Ναταλίας Γερμανού να είναι στο ρόλο του κεντρικού παρουσιαστή.

Η νέα μεσημεριανή εκπομπή του σταθμού πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 1η Ιουλίου. Θα πρόκειται για ένα ελαφρύ μαγκαζίνο με θέματα gossip και έρευνες, που θα διαρκεί δυόμιση ώρες, με ώρα έναρξης τις 15:00.

Αν και οι φήμες ήθελαν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να αναλαμβάνει τη συγκεκριμένη εκπομπή, ακόμη δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο. Από ό, τι φαίνεται ο Πάνος Σταματόπουλος θα έχει μεγάλο ρόλο στην εκπομπή, μπροστά από τις κάμερες.

Μένει να δούμε ποιοι θα είναι εκείνοι που θα τον στελεχώσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα