Μια αγάπη δεν τελειώνει με έναν χωρισμό

13:42 2/5/2012 - Πηγή: KoolNews

Και κάπως έτσι αναγνωρίστηκε ο διάσημος στίχος του Σταμάτη Γονίδη. Γιατί η Δέσποινα Βανδή μπορεί να μην είναι πια κολλητή της Ελένης Μενεγάκη, αλλά τα πράγματα για εκείνη δεν έχουν αλλάξει και πολύ.

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο-Αντωνάτο

Ήταν πριν περίπου από έναν χρόνο όταν η Δέσποινα είπε σε συνέντευξή της: “Και να μείνω έγκυος, δεν θα ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης, τα ρεζερβέ δεν θα ανέβουν” και μετά η Ελένη απάντησε: “Και να ανεβαίνουν τα νούμερα, δεν κάνεις παιδί, δεν

περνάς του κόσμου τις ταλαιπωρίες, για να κάνεις νούμερα. Αυτά είναι γελοιότητες”. Και πάπαλα η φιλία έκτοτε.

Πίσω στο σήμερα, η Δέσποινα Βανδή επιστρέφει με ολόφρεσκιες δηλώσεις στο OK, λέγοντας: “Η ζωή τα έφερε έτσι που δεν υπάρχει η μια στη ζωή της άλλης. Εγώ την έχω καλά μέσα μου την Ελένη. Θεωρώ ότι κι εκείνη με έχει καλά. Απλά δεν ξανασυναντηθήκαμε. Κάποια στιγμή έγινε μια παρεξήγηση για κάτι που είχα πει σε ένα περιοδικό -το πήρε άσχημα- αλλά δεν το εννοούσα έτσι όπως το εξέλαβε”.

Μέχρι εδώ, όλα καλά. Κοσμικές διάσημες κυρίες ενοχλήθησαν, ψυχρανθήκανε και έχουν μείνει στον πάγο. Από εδώ και πέρα, όμως, αρχίζει το καλύτερο: “Είπα κάτι δημόσια, που το έλεγα για πλάκα και σ΄ εκείνη. Της το εξήγησα, το κατάλαβε. Καμιά φορά όμως χάνεσαι με ανθρώπους. Έχουμε πολλά κοινά σημεία με την Ελένη. Μου άρεσε που ερχόταν σπίτι, έκοβε μια ντομάτα από τον μπαχτσέ και την έτρωγε. Έτσι είμαι κι εγώ. Μας αρέσουν τα ίδια πράγματα, τα παιδιά, το σπίτι, το καλό φαΐ. Ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως κάποια στιγμή, συναντηθούμε ξανά”. Σου ζητάω λίγο να κάνεις εικόνα την Βανδή, την Μενεγάκη, τον μπαχτσέ και τη Λόρα από το “Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι” σε φιλική συμμετοχή.

Βέβαια, πρέπει να τονίσουμε ότι η συνέντευξη έκλεισε με την ατάκα που επιβεβαιώνει τον ιστορικό στίχο του λαϊκού βάρδου: “ Έχω βγάλει ανθρώπους από τη ζωή μου, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι έχω σταματήσει να τους αγαπώ. Μπορεί να έχω απογοητευτεί, να έχω πληγωθεί, αλλά η αγάπη δεν φεύγει ακόμα και αν δεν μιλιόμαστε πια”. Κυρία, πάνω από όλα! Έτσι;

Διαβάστε ακόμα:

* Ο Λάκης που (τον) ξέχασαν…

* Ελένη VS Ελεονώρα μια εβδομάδα μετά

* Ο Γρηγόρης έκοψε τα cupcakes!

Keywords
Τυχαία Θέματα