Κρατιόταν ο Πέτρος για τη Λίλη αλλά το είπε: Κι εγώ λόγω του Θοδωρή Ζαγοράκη [βίντεο]

Κι ενώ ο Νίκος Μουτσινάς και η Ζέτα Μακρυπούλια έχουν τονίσει με κάθε τρόπο ότι δεν τους έχει γίνει πρόταση για το πρωινό του MEGA και το Πρωινό mou κερδίζει τη μάχη του δυναμικού κοινού, οι διάφορες εκπομπές δεν λένε να σταματήσουν να αναμοχλεύουν το θέμα. Στο Πρωινό mou έπαιξαν σε βίντεο την παρουσία του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή της Ιωάννας Λίλη, η οποία τον ρώτησε για το θέμα και εκείνος είπε ότι

πολλά γράφονται για να γεμίσουν στήλες και χώροι σε εφημερίδες, έντυπα και ιστοσελίδες, αλλά δεν ισχύει κάτι. Μάλιστα, η Ιωάννα του είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν σου κρύβω ότι χάρηκα όταν το άκουσα, όχι ότι το ήδη υπάρχον δεν μου αρέσει αλλά...».

Τότε, ο Πέτρος Κωστόπουλος πήρε το λόγο και με προσπάθεια να κρατήσει το στόμα του έδωσε την δική του καυστική απάντηση στην παρουσιάστρια-πρώην μοντέλο: «Όχι ότι της είναι κακό το δικό μας το πρωινό, αλλά η Ιωάννα η Λίλη είναι αυτό που λέμε η μύγα και το ξύγκι. Και εγώ λόγω του Θοδωρή Ζαγοράκη, του αρχηγού. Ο καθένας λέει ότι παπαριά θέλει. "Εμένα θα μου άρεσε καλύτερα. Έλα ρε Ιωάννα". Η γνώμη στην Ελλάδα είναι σαν τις μύτες. Ο καθένας έχει από μία. Το θέμα είναι ότι ο Νίκος βρέθηκε εκεί να μιλήσει για τη δουλειά του που έχει πάει στη Θεσσαλονίκη και γι΄αυτό το λόγο βγαίνει η ερώτηση είναι το κουτσομπολιό. Εδώ είμαι δεν το κάνω».

Keywords
Τυχαία Θέματα