Καλεσμένοι που θα συζητηθούν πολύ! Ποιους θα απολαύσουμε στο αποψινό «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο;

Ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι εδώ και πυροδοτεί τη late night ζώνη, κλείνοντας με τον πιο εκρηκτικό τρόπο την ημέρα μας. Μαζί του, πρόσωπα που είναι έτοιμα να «τσαλακωθούν» και να τα αποκαλύψουν όλα, στο πιο αιρετικό talk show της μικρής οθόνης.

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Πέτρος υποδέχεται τον Κώστα Μαλιάτση σε μια άκρως ανατρεπτική συνάντηση. Ο Youtuber των πολλών εκατομμυρίων views σαρώνει τα πάντα με το χιούμορ και τις ατάκες του.

Η Ελισάβετ Σπανού έρχεται

στην εκπομπή και μιλά, μετά από πολύ καιρό, για τους λόγους που την έκαναν να εγκαταλείψει το τραγούδι. Όταν ο Πέτρος την ρωτάει για την προσωπική της ζωή και τον σύντροφό της, η Ελισάβετ δεν διστάζει να πει την αλήθεια.

Το τηλεοπτικό δημοσιογραφικό δίδυμο Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας εισβάλλουν στο πλατό και επιβεβαιώνουν πόσο… «Αταίριαστοι» είναι. Ο ένας «καρφώνει» τις κακές συνήθειες του άλλου και περιγράφουν πώς είναι η ζωή τους εκτός τηλεόρασης.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, πιο αποκαλυπτικός από ποτέ, μιλά για το νέο του κόμμα, απαντάει στις δηλώσεις του Φαήλου Κρανιδιώτη, σχολιάζει το προσφυγικό και βάζει στοίχημα με τον Πέτρο για το πότε θα γίνουν εκλογές.

Ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής, το συγκρότημα «48 Ώρες» φτιάχνει το σάουντρακ της βραδιάς, ενώ τον δικό του ρυθμό δίνει το κοινό.

Συντονιστείτε!

The post Καλεσμένοι που θα συζητηθούν πολύ! Ποιους θα απολαύσουμε στο αποψινό «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα