Και κλέφτης ο Κιμ Γιονγκ Ουν – Άλλαξε ένα γράμμα και έκλεψε το λογότυπο της NASA [εικόνα]

21:10 2/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Αυτή τη φορά ο Κιμ Γιονγκ Ουν δεν εξέδωσε κάποια παράδοξη κρατική διαταγή προς τους πολίτες όπως συνηθίζει να κάνει αλλά έκλεψε το logo της ΝΑSA για την Βορειοκορεατική διαστημική υπηρεσία που ονομάζεται NADA.

Ο δικτάτορας της Βόρειας Κορέας έχει εκτελέσεις χιλιάδες ανθρώπους, μεταξύ των οποίων τον ίδιο του τον θείο και την αγαπημένη του ενώ το πιο πρόσφατο «κατόρθωμα» του ήταν η έκδοση μιας κυβερνητικής οδηγίας για τα μαλλιά των Βορειοκορεατών. Σε αυτή προβλέπεται ότι όλοι οι άνδρες θα πρέπει να κουρεύουν το μαλλί τους «καπελάκι» για να μοιάζουν με τον ηγέτη τους.

Αυτή τη φορά αποκαλύφθηκε ότι είναι «κλέφτης» καθώς σημερινό δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν έκλεψε το logo της αμερικάνικης διαστημικής υπηρεσίας και το έκανε logo της αντίστοιχης Βορειοκορεάτικης.

Το logo της διαστημικής υπηρεσίας της Βόρειας Κορέας γράφει NADA και εκτός από την προφανή διαφορά του ονόματος, έχει υποστεί και κάποιες μικρές αλλαγές. Παρ' όλα αυτά είναι πασιφανές ότι το λόγκο είναι της NASA ενώ το δημοσίευμα της Daily Mail πάει και ένα βήμα παραπέρα αναφέροντας ότι η λέξη «Nada» στα Ισπανικά σημαίνει «τίποτα».

Μέχρι στιγμής η Βορειοκορεατική διαστημική υπηρεσία έχει στείλει στο διάστημα έναν δορυφόρο αφού πρώτα είχε κάνει πολλές προσπάθειες οι οποίες δεν είχαν στεφθεί με επιτυχία.

Keywords