Η Κιμ Καρντάσιαν παραδέχεται ότι ο πατριός της θέλει να γίνει… γυναίκα

Μύθος ή αλήθεια οι πληροφορίες που θέλουν τον 65χρονο πατριό της Κιμ Καρτνάσιαν, Μπρους Τζένερ να εξελίσσεται σιγά σιγά σε γυναίκα; Κανείς δε γνωρίζει, όμως μέχρι οι φήμες να επιβεβαιωθούν ή να διαψευστούν, κάνουν το γύρο του κόσμου. Φυσικά, έχουν φτάσει και στα αυτιά της διάσημης τηλεπερσόνας, η οποία δίνει τις δικές της απαντήσεις.

Έτσι λοιπόν, όταν η Κιμ σε συνέντευξη της στην εκπομπή Entertainment Tonight τη Δευτέρα που μας πέρασε ρωτήθηκε για τον πατριό της Μπρους Τζένερ, έσπευσε να τον υπερασπιστεί για τις επιλογές του όποιες κι αν είναι αυτές.

«Νομίζω ότι ο Μπρους είναι πολύ ευτυχισμένος, πιο ευτυχισμένος από ότι τον έχω δει ποτέ. Τον στηρίζουμε 100% γιατί είναι ο μπαμπάς μας. Πιστεύω όμως θα μιλήσει ο ίδιος για το θέμα μόλις νιώσει πως ήρθε η ώρα», είπε η Κιμ και εμμέσως παραδέχτηκε της προθέσεις του Τζένερ.

Η Κιμ με τον Μπρους Τζένερ.

Η όμορφη Κιμ κρατώντας διακριτική στάση και αφήνοντας τον Μπρους Τζένερ να μιλήσει για τη ζωή του όταν εκείνος θελήσει είπε: «Νομίζω ότι θα σας αφήσω με τις απορίες. Κι αυτό γιατί νιώθω ότι αυτό είναι το δικό του ταξίδι κι όχι το δικό μου κι άρα εκείνος πρέπει να μιλήσει».

Πηγή: ToraTora.gr

The post Η Κιμ Καρντάσιαν παραδέχεται ότι ο πατριός της θέλει να γίνει… γυναίκα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα