Η γοητευτική βουλευτής Χίου της ΝΔ που μπαίνει στη Βουλή με μόλις 293 ψήφους! [εικόνες]

Οι απίστευτες καραμπόλες που γίνονται κάποιες φορές στην πολιτική, μπορεί να σε κάνουν βουλευτή έχοντας την υποστήριξη μόνο των συγγενών και των φίλων σου.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η νέα βουλευτής Χίου της ΝΔ. Σε μία χώρα με εγγεγραμμένους ψηφοφόρους 9.952.570 εκ των οποίων ψήφισαν στις τελευταίες εθνικές εκλογές του Ιουνίου 2012, 6.217.000 η κ. Μαρία Σταυρινούδη Σόδη πήρε μόλις 293 σταυρούς και με αυτούς μπήκε στο Εθνικό Κοινοβούλιο! Δηλαδή 293 συμπολίτες μας επέλεξαν ποιος θα μας εκπροσωπήσει...

Η καραμπόλα που έφερε την κ. Σταυρινούδη στη Βουλή ξεκίνησε όταν ο βουλευτής Χίου της ΝΔ, Κωστής Μουσουρούλης παραιτήθηκε ώστε να είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές. Τον διαδέχθηκε ο κ. Σταμάτης Καρμαντζής ο οποίος όμως τον Μάιο εξελέγη αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου.

Αποτέλεσμα; Μετά από τρεις μόλις μήνες η βουλευτική έδρα άλλαξε και πάλι χέρια περνώντας στη δεύτερη επιλαχούσα στις εκλογές του Ιουνίου 2012, Μαρία Σταυρινούδη.

Γοητευτική με ειδικότητα στα καλλυντικά και τη μαστίχα

Το «μικρόβιο» της πολιτικής η κ. Σταυρινούδη - Σόδη το κόλλησε από τον πεθερό της βουλευτή και δήμαρχο Χίου, Γιάννη Σόδη, του οποίου υπήρξε βοηθός.

Μέχρι να αποφασίσει να ασχοληθεί με τα κοινά ήταν αισθητικός και ιδιοκτήτρια γνωστής εταιρίας καλλυντικών που έχουν ως κύριο συστατικό τους την μαστίχα!

Η νέα βουλευτής της ΝΔ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Χίο, σπούδασε αισθητική και φαρμακευτική, στην Θεσσαλονίκη και στο Παρίσι.

Το 1992 άνοιξε στη Χίο ινστιτούτο αισθητικής, το οποίο όμως αργότερα έκλεισε.

The post Η γοητευτική βουλευτής Χίου της ΝΔ που μπαίνει στη Βουλή με μόλις 293 ψήφους! [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords