Γιούργκεν Κλοπ: Ο …αγαπησιάρης φωνακλάς που βγαίνει για φαγητό μαζί με την πρώην και τη νυν γυναίκα του

Συναρπαστικό το Τσάμπιονς Λιγκ, ενδιαφέρουσα η κλήρωση για την φάση των προημιτελικών, αλλά αυτή τη φορά ήταν η κλήρωση του Γιουρόπα που έκανε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους να… τρίψουν τα χέρια τους με ικανοποίηση.

Της Ευγενίας Κουντούρη

Γιατί φυσικά δεν μπορεί παρά να είχαν … Θεϊκή παρέμβαση. Από την στιγμή της κλήρωσης όλος ο κόσμος που ασχολείται και αγαπάει το ποδόσφαιρο περιμένει πως και πως αυτές τις δύο αναμετρήσεις και φυσικά την επιστροφή του Γιούργκεν Κλοπ στην Γερμανία, αλλά ως αντίπαλος της ομάδας που λάτρεψε και τον λάτρεψε.

Είναι

δεδομένο πως από τότε που ανέλαβε την Λίβερπουλ ο Γερμανός προπονητής έχει υιοθετήσει ένα πιο ... χαμηλό προφίλ. Αν και γνωρίζουν όλοι πως είναι αυθόρμητος, φωνακλάς και πολύ συναισθηματικός, τελευταία αποφεύγει τις συγκρούσεις, αποφεύγει τα mind games και επικεντρώνεται κυρίως στην ομάδα του. Ίσως γιατί ακόμα δεν βλέπει στην Λίβερπουλ όλα όσα, σαν προπονητής, θέλει να περάσει.

Όσο βρίσκονταν στην Ντόρντμουντ και ειδικά τις χρονιές που η Γερμανική ομάδα έκανε τις μεγάλες εκπλήξεις στην Ευρώπη, ο Κλοπ είχε έναν μοναδικό τρόπο να ξεχωρίζει κι εκτός γηπέδων. «Πείραζε» τον Γκουαρντιόλα πριν ακόμα εκείνος αναλάβει καλά – καλά την Μπάγερν, ενοχλούσε τον Χάικενς κι είχε καταφέρει να εκνευρίσει αφάνταστα στον Μουρίνιο με συνεχείς του δηλώσεις.

Όταν μάλιστα ο Πορτογάλος παραμονές του Τσέλσι – Ντόρντμουντ είχε δηλώσει πως «Ο Κλοπ μιλάει πολύ, εγώ θα μιλήσω μόνο την παραμονή του αγώνα». Ο Γερμανός απαντώντας είχε πει: «Το έχω ξανακούσει ότι μιλάω πολύ από έναν δάσκαλό μου στο σχολείο. Και επειδή ο Μουρίνιο είναι δάσκαλος για εμένα, το βουλώνω…»

Στην προσωπική του ζωή ο Κλοπ έχει καταφέρει να βρει την απόλυτη ισορροπία. Παντρεύτηκε δύο φορές όμως έχει διατηρήσει εξαιρετικές σχέσεις και με την πρώην γυναίκα του. Τόσο καλές είναι μάλιστα οι σχέσεις τους, που συχνά βγαίνουν για φαγητό όλοι μαζί. Ο Κλοπ, η νυν αλλά και η πρώην σύζυγος του.

Η κληρωτίδα λοιπόν φάνηκε πως αποφάσισε να φέρει κοντά δύο ακόμα μεγάλες του… αγάπες. Οι αναμετρήσεις του Γιουρόπα θα μοιάζουν λίγο με την προσωπική του ζωή, όπου η πρώην και η νυν βρίσκονται στο ίδιο τραπέζι.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο ιδιαίτερα συναισθηματικό και «αγαπησιάρη». Αποχαιρετώντας την πρώτη του ομάδα, την Μάιντς είχε, κυριολεκτικά, λιώσει στο κλάμα. Για να αποχαιρετήσει τον κόσμο της Ντόρντμουντ έγραψε σε βίντεο ένα μήνυμα το οποίο έπαιξε από τα μάτριξ του γηπέδου. Δεν ήθελε να μιλήσει live γιατί φοβόνταν πως θα ήταν αδύνατο να κρατήσει την ψυχραιμία του.

Το You never walk alone, το τραγούδι που τόσο οι οπαδοί της Λίβερπουλ, όσο κι αυτοί της Ντόρντμουντ χρησιμοποιούν για να εκφράσουν την λατρεία τους προς την αγαπημένη τους ομάδα, θα ακουστεί και στα δύο παιχνίδια. Ο Κλοπ θα χειροκροτηθεί και στα δύο γήπεδα. Όποιο κι είναι το αποτέλεσμα είναι βέβαιο πως, για εκείνον, θα πρόκειται για μία ξεχωριστή εμπειρία. Ξεχωριστές όμως θα είναι αυτές οι αναμετρήσεις και για μας.

Γιατί το ποδόσφαιρο δεν είναι απλά και μόνο 22 παίκτες που κυνηγούν μια μπάλα. Είναι ιστορία, είναι συναίσθημα, είναι ζωή. Και η κλήρωση της Λίβερπουλ με την Ντόρντμουντ έχει όλα εκείνα τα συστατικά που κάνουν την μπάλα λατρεία.

The post Γιούργκεν Κλοπ: Ο …αγαπησιάρης φωνακλάς που βγαίνει για φαγητό μαζί με την πρώην και τη νυν γυναίκα του appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα