Εντίτα Βιλκεβιτσιούτε: Κάποια στιγμή θέλω να γίνω επιχειρηματίας

Το ωραιότερο μοντέλο του κόσμου πόζαρε για τη Victoria’s Secret και αποκάλυψε τα σχέδια του μέλλοντος.

Πριν από λίγο καιρό την είδαμε σε μια από τις πιο σέξι φωτογραφήσεις της για το γαλλικό Elle, πιστοποιώντας ότι πρόκειται πράγματι για το μέλλον του σύγχρονου modeling.

Το καυτό κορίτσι από τη Λιθουανία που πρόσφατα έχει ξεκινήσει τις συνεργασίες με την Victoria’s Secret, έχει αποκαλεστεί από ορυφαίους

σχεδιαστές όπως ο Βαλεντίνο και ο Καρλ Λάγκερφελντ, ως μια από τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου που έρχεται να παραλάβει τα ηνία για το σύγχρονο modeling.

Η τελευταία της φωτογράφηση για τη νέα σειρά εσωρούχων των VS, είναι ένα από τα καλύτερα shootings των τελευταίων μηνών, που αποκαλύπτει την μοναδική υπεροχή της Εντίτα και τη συγκρίνει με μοντέλα όπως η Κάντις Σουάνπολ.

Το μοντέλο δήλωσε στα πλαίσια της φωτογράφησης του ότι κάποια στιγμή θέλει να απομακρυνθεί από το modeling και να ανοίξει δική του επιχείρηση.

«Δεν ξέρω τι θα είναι, αλλά θα βασίζεται περισσότερο σε business plan παρά σε κάποιο καπρίτσιο. Το ότι δεν θα φωτογραφίζομαι δεν σημαίνει ότι δεν θα είμαι σοβαρή», ανέφερε το μοντέλο.

Δείτε όλη τη φωτογράφηση της.

Keywords
Τυχαία Θέματα