Έγκυος η Πέγκυ Ζήνα; – Τι απαντά για στις φήμες που τη θέλουν να περιμένει το δεύτερο παιδί της [βίντεο]

Το νέο βίντεο κλιπ της Πέγκυς Ζήνα για το τραγούδι «Έλα γρήγορα» είναι έτοιμο να παρουσιαστεί στις οθόνες μας, με την τραγουδίστρια να διανύει μια άκρως δημιουργική περίοδο και να υπόσχεται να μας εντυπωσιάσει με το νέο της δίσκο που θα φέρει τον τίτλο «Πάρα πολλά».

Η κάμερα του Epsilon και η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Δημοπούλου από την εκπομπή Namaste της Ναταλίας Γερμανού, συνάντησαν την Πέγκυ στα γυρίσματα του κλιπ, με την ίδια να μιλά τόσο για τα επαγγελματικά της σχέδια όσο και για τις φήμες που την ήθελαν έγκυο στο

δεύτερο παιδί της με τον Γιώργο Λύρα.

«Το νέο τραγούδι θα αγαπηθεί πολύ και θα κάνει διαφορά, όπως έκανε και σε εμάς διαφορά όταν το ακούσαμε», δήλωσε για το «Έλα γρήγορα» που γυρίστηκε στο Λαγονήσι και στο οποίο την είδαμε σαφώς ανανεωμένη και ιδιαιτέρως όμορφη. Φυσικά, η ομάδα της Πέγκυς φρόντισε να την βγάλει όσο το δυνατόν πιο λαμπερή γινόταν, με τον make up artist Πέτρο Τσαμπούκο, τον κομμωτή Στέφανο Βασιλάκη και την Ιωάννα Σαλαμούρα πίσω από το styling να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Με τον Στέφανο Βασιλάκη και τον Πέτρο Τσαμπούκο

Όσο για τις πρόσφατες φήμες περί εγκυμοσύνης που κυκλοφόρησαν; Η Πέγκυ έδωσε τις απαντήσεις της: «Μέσα στο καλοκαίρι το άκουσα και αυτό! Τι να κάνουμε παιδιά, όπως καταλάβατε με το δημοψήφισμα και την ακύρωση κάποιων εμφανίσεων που όλοι είχαμε, έκανα ψυχοθεραπεία στο… φαΐ! Πάχυνα λοιπόν, βγήκα έξω ένα βράδυ και…»…

Η τραγουδίστρια τόλμησε να μιλήσει και για το αν σκοπεύει να κάνει ένα ακόμα παιδί, κάνοντας μας να καταλάβουμε πως πράγματι είναι στα καλύτερά της!

Δείτε το βίντεο στο ToraTora.gr

The post Έγκυος η Πέγκυ Ζήνα; – Τι απαντά για στις φήμες που τη θέλουν να περιμένει το δεύτερο παιδί της [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα