DWTS 3: Χορός, άγχος και σέξι εμφανίσεις

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του «Dancing with the stars 3» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής και μπορεί εντυπωσιακές φιγούρες να μην είδαμε, αλλά τουλάχιστον χορτάσαμε από καυτές εμφανίσεις.

Σε ρυθμούς «Dancing with the stars 3» κινήθηκε η Ελλάδα χθες και όποιος ήταν στο twitter εκείνη την ώρα πρέπει να το κατάλαβε, καθώς το χορευτικό σόου έκανε πρεμιέρα και κατάφερε να τραβήξει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας. Και μπορεί να μην είδαμε κάποιον διαγωνιζόμενο να θυμίζει Πάτρικ Σουέιζι, αλλά τουλάχιστον χορτάσαμε από… dirty dancing.

Ας είναι καλά για αυτό οι καυτές παρουσίες που έδωσαν τον καλύτερό τους στη σκηνή. Νικολέττα Ράλλη, Έλενα Παπαβασιλείου και Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν η μεγάλες νικήτριες του «σέξι διαγωνισμού», καθώς όχι απλώς λικνίστηκαν με εντυπωσιακό τρόπο, αλλά συγκέντρωσαν και σχετικά καλές βαθμολογίες – ειδικά η Ντορέττα και η Έλενα.

Η έκπληξη πάντως έγινε από τον Ηλία Βρεττό, ο οποίος έδειξε ότι τον χορό τον έχει μέσα του. Ο γνωστός τραγουδιστής κέρδισε τις εντυπώσεις και έδειξε ότι θα παλέψει για τη νίκη μέχρι το τέλος.

Πάντως όλα τα φώτα στράφηκαν πάνω στη Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία με μια σέξι εμφάνιση έδειξε ότι δίκαια βρίσκεται στον ρόλο της παρουσιάστριας. Αντίθετα ο Αργύρης Αγγέλου εμφανίστηκε αρκετά αγχωμένος, αλλά δικαιολογείται καθώς είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζει τον ρόλο του σχολιαστή σε ένα μεγάλο σόου.

Τέλος η κριτική επιτροπή, έδειξε τον καλό της εαυτό στην πρεμιέρα του σόου – άλλωστε ποιος θέλει με το «καλημέρα» να γίνει ο κακός της παρέας. Αλλά το σίγουρο είναι ότι όσο περνάνε οι εβδομάδες θα δείξει και το σκληρό της πρόσωπο.

Δείτε τα video από τη βραδιά…

Keywords
Τυχαία Θέματα