Δες πως ήταν η Μονρόε πριν γίνει διάσημη!

Φωτογραφικό υλικό του ’40 απαθανατίζει τη σούπερ σέξι Μέριλιν να ποζάρει ημίγυμνη για 10 δολάρια. 

Το ότι ήταν σκέτη κόλαση κάθε φορά που στηνόταν μπροστά από έναν φακό, η Μέριλιν Μονρόε, δεν αμφισβητήθηκε ποτέ! Όταν ξεκινούσε να κάνει τα πρώτα της βήματα στο καλλιτεχνικό στερέωμα ωστόσο δεν περίμενε ποτέ ότι θα γνώριζε τέτοια αποθέωση και θα γινόταν αφίσα στους τοίχους εκατομμυρίων ανδρών σχεδόν σε κάθε γωνιά του πλανήτη . Οι φωτογραφίες που έρχονται σήμερα στο φως της δημοσιότητας τραβήχτηκαν στα τέλη της δεκαετίας

του 1940, όταν η μελαχρινή τότε σταρ εργαζόταν ως μοντέλο για το πρακτορείο Blue Book και πληρωνόταν με το πενιχρό ποσό -σε σχέση με το ιλλιγγιώδες κασέ της στις μετέπειτα χολιγουντιανές παραγωγές που πρωταγωνίστησε- των 10 δολαρίων την ώρα.

Από την πρώτη ματιά όλοι θα συμφωνήσουν πως δεν είναι διόλου τυχαίο τελικά ότι η Μέριλιν αποτέλεσε σύμβολο του σεξ τη δεκαετία του 1950 και αναδείχθηκε ως μια από τις πιο λαμπερές γυναίκες του 20ου αιώνα. Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι όταν συνεργάστηκε με το φωτογράφο Έρλ Μοράν, το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε με τίποτα να είναι λιγότερο από εκπληκτικό.

Οι φωτογραφίες επιμελήθηκαν από το “Grapefruit Moon Gallery”. Απολαύστε (κλικάρετε τις εικόνες για να μεγαλώσουν):

Keywords
Τυχαία Θέματα