Αντοχές, «ανοίγματα» και ισορροπία! Οι celebrities κάνουν yoga και στο αποδεικνύουν με φωτογραφίες [εικόνες]

Asanas, Bandhas, Mudras… Με αυτές τις λέξεις κοιμούνται και ξυπνούν οι κυρίες της εγχώριας αλλά και της διεθνούς σόουμπιζ, που φαίνεται ότι έχουν κάνει τη yoga δεύτερη τέχνη τους.

Οι celebrities, όπως και οι ίδιες αποδεικνύουν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram, έχουν «εθιστεί» με το εν λόγω είδος γυμναστικής και προσπαθούν να το εντάξουν στην καθημερινότητά

τους. Βέβαια, μερικές από αυτές σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό τόσο με τα ακροβατικά που καταφέρνουν όσο και με τα σμιλευμένα τους κορμιά.

Κι επειδή οι φωτογραφίες είναι οι καλύτερες αποδείξεις, «ψαχουλέψαμε» τα social media και σου βρήκαμε ενσταντανέ των επωνύμων την ώρα που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στη yoga. Μοντέλα, Χολιγουντιανές αλλά και Ελληνίδες περσόνες συναγωνίζονται και αναζητούν τον τίτλο της καλυτερότερης στο είδος.

1 από 14 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Τζέσικα Άλμπα Μπαρ Ραφαέλι Μπιγιονσέ Μπρίτνεϊ Σπίαρς Κάντις Σουάνπολ Demy Ζιζέλ Βάσω Κολλιδά Lady Gaga Ευγενία Μανωλίδου Ελεονώρα Μελέτη Μιράντα Κερ Ναόμι Κάμπελ Αθηνά Οικονομάκου

The post Αντοχές, «ανοίγματα» και ισορροπία! Οι celebrities κάνουν yoga και στο αποδεικνύουν με φωτογραφίες [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα