Αυτή ήταν η “ντόπα” του Μπαλοτέλι!

19:42 2/7/2012 - Πηγή: KoolNews

Η Ραφαέλα Φίκο παραδέχθηκε ότι είπε στον Μπαλοτέλι πως θα γίνει πατέρας, λίγο πριν τον ημιτελικό με τους Γερμανούς!

Έτσι εξηγούνται όλα. Ο Ιταλός επιθετικός έκανε πάρτι στα ημιτελικά του Euro από την χαρά του για τα νέα που του τηλεφώνησε η πρώην αρραβωνιαστικιά του. Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών της Ραφαέλα Φίκο με φουσκωμένη κοιλιά, η σέξι παρουσιάστρια έσπασε τη σιωπή της σε ιταλική ιστοσελίδα επιβεβαιώνοντας ότι κυοφορεί το παιδί του

άτακτου ποδοσφαιριστή.

«Του τηλεφώνησα μία μέρα πριν το παιχνίδι με τους Γερμανούς και του είπα: περιμένω παιδί. Το παιδί σου! Έπειτα από μια μεγάλη παύση απάντησε: μου έδωσες τα καλύτερα νέα του κόσμου», δηλώνει η Ραφαέλα και αποκαλύπτει πως έμαθε ότι είναι έγκυος στα μέσα Μαΐου ενώ είχαν χωρίσει με τον Μάριο από τις 29 Απριλίου λόγω της εμπλοκής του σε σεξουαλικά σκάνδαλα με πόρνες πολυτελείας.

«Πήγα σε ένα φαρμακείο έξω από το Μιλάνο κι αγόρασα ένα τεστ εγκυμοσύνης. Όταν σιγουρεύτηκα, είπα τα νέα στην μητέρα μου και στον αδερφό μου. Σε κανέναν άλλο», λέει η Φίκο και προσθέτει ότι ο 21χρονος Μπαλοτέλι προσπαθεί να την πείσει να γυρίσει κοντά του.

«Τα Χριστούγεννα μου είπε “να παντρευτούμε και κάνουμε έναν γιο” κι εγώ δέχτηκα. Δεν χρειάζομαι χρήματα, ούτε σκόπευα ποτέ να παγιδέψω κάποιον πλούσιο ποδοσφαιριστή», ξεκαθάρισε η Ιταλίδα η οποία είχε στο παρελθόν δεσμό και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Keywords
Τυχαία Θέματα