Αυτά είναι τα 33 υπερμάρκετ Carrefour που θα γίνουν Σκλαβενίτης

Το ενδιαφέρον των καταναλωτών για το mega-deal Σκλαβενίτη – Μαρινόπουλου και για το ποια καταστήματα της Carrefour θα μετατραπούν άμεσα σε «Σκλαβενίτης» είναι μεγάλο.

Ξέραμε ότι αυτά είναι 33 στον αριθμό, δεν γνωρίζαμε όμως για ποια πρόκειται. Καθώς όμως η αντίστροφη μέτρηση για τη μετονομασία έχει ξεκινήσει, οι πληροφορίες διέρρευσαν και σύμφωνα με αυτές από αυτά τα 33 υπερμάρκετ, 13 βρίσκονται εντός Αττικής, τρία στη Θεσσαλονίκη

και τα υπόλοιπα 17 στην περιφέρεια.

Στην ουσία πρόκειται για 19 διαφορετικές πόλεις και 30 διαφορετικούς Δήμους, όπως βλέπετε στην παρακάτω λίστα.

Η μετονομασία τους σε «Σκλαβενίτης» θα εξαπλώσει σε πανελλήνια την εμβέλεια της έως τώρα αθηνοκεντρικής αλυσίδας. Σε επίπεδο λιανεμπορίου, κατάστημα Σκλαβενίτης εκτός Αττικής λειτουργεί σήμερα μόνο στην Κόρινθο ενώ σε επίπεδο χονδρεμπορίου έχει πανελλαδική παρουσία με τα The Mart και σε επίπεδο συμμετοχής στην Κρήτης με τα «Χαλκιαδάκης».

Εντός Αττικής

Άγιος ΣτέφανοςΑθήνα (Λ. Αθηνών)Αθήνα (Στ. Λαρίσης)ΆλιμοςΑμπελόκηποιΑργυρούποληΓέρακαςΊλιονΜαρούσι (Avenue)Νέα ΙωνίαΝίκαιαΠασαλιμάνιΣπάτα (Smart Park)

Εκτός Αττικής

ΑλεξανδρούποληΆργοςΒόλοςΔράμαΗράκλειοΘεσσαλονίκη (3 Κατ/τα)ΙωάννιναΚαβάλαΚαλαμάταΚαρδίτσαΚομοτηνήΛάρισαΞάνθηΠάτραΡόδοςΣέρρεςΤρίποληΧανιά

Πηγή: News247.gr

The post Αυτά είναι τα 33 υπερμάρκετ Carrefour που θα γίνουν Σκλαβενίτης appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
avenue carrefour σκλαβενιτης
Τυχαία Θέματα