Play Off: Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος, Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ pre game

Την τέταρτη του σερί νίκη στο μίνι πρωτάθλημα των play off και τέταρτη επίσης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ ψάχνει ο Παναθηναϊκός, ενώ το πρώτο τους τρίποντο αναζητούν Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος...

Επιμέλεια: Θάνος Δημάτσας

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος

Ο Αστέρας φιλοξενεί τον Ατρόμητο στην Τρίπολη (18:15) για την 4η αγωνιστική των play off, όπου και αναζητά την πρώτη του νίκη

στο μίνι αυτό πρωτάθλημα και σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός κερδίσει για άλλη μια ακόμα φορά τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα τότε οι Αρκάδες θα περάσουν στην 2η θέση και θα έχουν δύο αγώνες ακόμη μπροστά τους με τους δύο πρωτοπόρους για να υπερασπιστούν την θέση που θα έχουν αποκομίσει σε περίπτωση νίκης κόντρα στον Ατρόμητο και ήττα του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Ο Στάικος Βεργέτης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μπαντιμπανγκά και Μάσα, με τον τελευταίο να χάνει τα υπόλοιπα ματς των play off, λόγω κατάγματος στο μετατάρσιο.

Στην αντίπερα όχθη, την πρώτη του νίκη στα play off αναζητά και ο Ατρόμητος, ο οποίος κι εκείνος σε περίπτωση δικής του νίκης και ήττας του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, από τέταρτος στη βαθμολογία μπορεί να βρεθεί δεύτερος, ο οποίος όμως τις τελευταίες δύο αγωνιστικές έχει να παίξει με τους δύο «μεγάλους», με τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι και με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Για την ομάδα των Δυτικών Προαστίων ο Νίκος Νιόπλιας δεν μπορεί να υπολογίζει σε δύο ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τους τιμωρημένους: Πίτου Γκαρσία και Φυτανίδη.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ στο τέταρτο μεταξύ τους παιχνίδι (20:30) θέλει να κάνει το... απόλυτο και με νίκη να σφραγίσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ που είναι και ο στόχος των «πράσινων». Αυτό βέβαια μπορεί να γίνει και με τον βαθμό της ισοπαλίας, ωστόσο δεν επιθυμούν στο «πράσινο» στρατόπεδο να χαλάσουν το σερί των τριών σερί νικών και θέλουν να ολοκληρώσουν το μίνι πρωτάθλημα των play off μόνο με νίκες.

Στην αντίπερα όχθη, αυτή η ευκαιρία είναι η τελευταία του ΠΑΟΚ. Στο στρατόπεδο του Δικέφαλου γνωρίζουν πολύ καλά πως αν θέλουν να έχουν ελπίδες για το Τσάμπιονς Λιγκ θα πρέπει να κερδίσουν τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο κάτι που έχουν να κάνουν από τη σεζόν 2001-2002 και συγκεκριμένα στις 9/12/2001, όταν οι «ασπρόμαυροι» κέρδισαν τους «πράσινους» με 2-1 χάρη στα γκολ των Οκκά και Κωνσταντινίδη. Η τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής από την Αθήνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό ήταν τη σεζόν 2010-2011 με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει τον Παναθηναϊκό με 2-0 στο ΟΑΚΑ, στις 4/3/2012, με τα γκολ των Λίνο και Σαλπιγγίδη.

The post Play Off: Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος, Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ pre game appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
παναθηναικος παοκ play off
Τυχαία Θέματα