O Ινστρούκτορας Καναλάρχης στο MEGA – Τρέμη στο Πρωινό mou, Γρηγόρης στις ειδήσεις

20:00 2/8/2013 - Πηγή: KoolNews

Όταν ένα παιχνίδι/μια παρτίδα/ένα ματς, δεν σου βγαίνει, τότε ξεχνάς τη λογική και παίζεις ανορθόδοξα. Τόσο ανορθόδοξα που κανείς δεν θα σου πει τίποτε για την προδεδιαγραμμένη ήττα σου. Και τόσο ανατρεπτικά που μια ανέλπιστη νίκη μπορεί να είναι μνημειώδης, θριαμβική και να σου χαρίσει τη φήμη του winner παντοτινά.

Από τον Ινστρούκτορα

Κι επειδή για όλα τα άλλα πεδία της ζωής μας έχουν ακουστεί πάμπολλες συμβουλές (γραφικές, αλλόκοτες, εξωπραγματικές, εξωσυμπαντικές), αποφάσισα να ασχοληθώ με το κομμάτι της τηλεόρασης.

Η

πρόταση αφορά το ανακάτεμα της τράπουλας με τέτοιο τρόπο, ώστε χωρίς άγχος να τερματίσει άνετα στην πρώτη θέση και να αποσπάσει καθεστωτικά ποσοστά τηλεθέασης!

Κι επειδή το MEGA μου δίνει την ευκαιρία, με τη σειρά των spots “Καναλάρχης”, θα ασχοληθώ με το δικό του πρόγραμμα, με την κρυφή ελπίδα πως οι επιτελείς των άλλων καναλιών θα διακρίνουν το ταλέντο μου και θα μου κάνουν μια πρόταση συνεργασίας που... δεν θα μπορώ να αρνηθώ!

07:00 Πρωινό MEGA.

Παρουσιαστές: Χριστόφορος Παπακαλιάτης – Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Ποιοτικοί, με γκελ στο γυναικείο πληθυσμό και μέσα στα πράγματα. Οι συζητήσεις με συνδικαλιστές, με Άδωνι Γεωργιάδη και λοιπούς επαγγελματίες-καλεσμένους-πανελίστες θα αποτελέσουν χρήσιμο υλικό για να κάνει μια ταινία ο Αλμοδόβαρ για την κρίση στην Ελλάδα. Με το υποκριτικό τους ταλέντο θα μπορούν πότε να δραματοποιούν τη συζήτηση και άλλες φορές να την κωμικοποιούν. Φυσικά, κάποια στιγμή, οι δύο παρουσιαστές θα πρέπει να ερωτευτούν μια γυναίκα πολιτικό, την οποία και θα διεκδικήσουν μέχρι τελικής πτώσης... Ραχήλ Μακρή, Έλενα Ράπτη, Ρένα Δούρου, στις υποψήφιες. Αν θέλουν τα νούμερα να εκτοξευτούν πηγαίνουμε σε πιο kinky λύσεις όπως αυτές των Σοφία Σακοράφα ή Θεοδώρα Τζάκρη.

Εκτιμώμενο τηλεθέαση: 63%

10:00 Πρωινό mou

Η Όλγα Τρέμη με τη γνωστή ομάδα θα παίρνουν τη σκυτάλη για να κάνουν κάτι διαφορετικό. Με ένα πιο... casual Van Cleef κολιέ (θα υπάρχει φαντάζομαι) θα κρατούν συντροφιά τους τηλεθεατές για τρεις ώρες. Τα πλάνα με την Βίκυ Παγιατάκη να κάθεται ανάμεσά τους και να τους αναλύει τα ζώδια θα είναι συλλεκτικά, όπως στην ίδια κατηγορία θα ανήκουν και οι πάσες της Μαρίας Σπυράκη για μόδα. Ο χαμός που προκαλούσαν οι αντιδικίες ανάμεσα στο πάνελ των Σκορδά-Λιάγκα θα μοιάζει παιδικός, όταν Τρέμη, Πρετεντέρης, Σπυράκη και Τσίμας θα ξιφουλκούν για τα αισθηματικά της Σπανού, την αλλαγή στα μαλλιά της Βίσση, αλλά και θα συζητάνε με τους καλεσμένους καλλιτέχνες για το πως τα βγάζουν πέρα εν μέσω κρίσης. Χαλαροί, θα δείξουν το άλλο τους πρόσωπο και θα γίνουν ακόμη πιο αγαπητοί. Ίσως θα πρέπει να βγάλουν από το ντουλάπι κάποιες από τις χορευτικές τους φιγούρες, όταν ο καλεσμένος θα πηγαίνει με την ορχήστρα.

Εκτιμώμενη τηλεθέαση: 71%

14:00 Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων

Παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος. Δεν χρειάζεται περαιτέρω περιγραφή. Τα κάνει όλα.

Εκτιμώμενη τηλεθέαση:72%

15:00-20:00 Επαναλήψεις

(Μήτσι-χώστα)

(Τζιβαέρι)

(Αέρινες Σιωπές)

(Μην φοβάσαι τη φωτιά)

(Thundercats)

(Τελευταίο θρανίο)

20:00 Κεντρικό δελτίο ειδήσεων

Παρουσιαστής: Γρηγόρης Αρναούτογλου

Πάνελ: Δημήτρης Ουγγαρέζος, Σάσα Σταμάτη, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Γιάννης Λουκάκος, Λευτέρης Λαζάρου

Όλα τα... πολιτικά μαγειρέματα, από τον ακούραστο παρουσιαστή και συγγραφέα, Γρηγόρη Αρναούτογλου και το επιτελείο του. Ειδήσεις από τα στρατηγεία των κομμάτων και το Μαξίμου, σφαιρική ενημέρωση, με άποψη και ζωντάνια. Σχολιασμός όχι μόνο των κινήσεων στην πολιτική σκακιέρα, αλλά και των ρούχων/αξεσουάρ που επιλέγουν οι πολιτικοί, κριτική για το μενού στις επισκέψεις ξένων πολιτικών. Γιατί οι ειδήσεις θέλουν... ζουμί (να και το “μότο”)!

Εκτιμώμενη τηλεθέαση: 75% (107% στα νεανικά κοινά, 112% στα κοινά 7-12)

21:00 Ταινία

(Κράμερ εναντίον Κράμερ)

(Ρόκι 1/2/3/4/5/6)

(Άπαντα Σβαρτσενέιγκερ)

(Άπαντα Λουί Ντε Φινές)

(Άπαντα Τσίτσο και Φράνκο)

23:10 Ανατροπή (καθημερινή)

Με το κύρος του παρουσιαστή, Δημήτρη Ουγγαρέζου, που τα κάνει όλα. Όλο και κάτι θα έχει ξεχάσει να πει στο δελτίο, όλο και κάτι δεν θα τον έχουν αφήσει να πει, όλο και θα μας έχει λείψει, αφού ένα στα δύο κόνσεπτ του σταθμού πρέπει να τα παρουσιάζει εκείνος.

“Μνημόνιο ή χάος;”, “Έρωτας ή πόλεμος;”, “Πολιτική σταθερότητα ή εκλογές;”, θα ακούμε στα διλημματικά σποτάκια της εκπομπής.

Με εκ δεξιών, μονίμως, τον Μάκη Βορίδη, εξ' αριστερών τον Σάκη Ρουβά (όχι μόνιμα) και απέναντι τους εκπροσώπους κομμάτων όπως: Γιώργος Πάντζας (ΣΥΡΙΖΑ), Παύλος Χαϊκάλης (ΑνΕλ), Ρένος Χαραλαμπίδης (Νέα Δήμοκρατία/πολιτευτής) κ.α.

Εκτιμώμενη τηλεθέαση: 39%.

Κυριακάτικο σόου

Hour to win it!

Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα είναι ο παρουσιαστής του παιχνιδιού, για τις ανάγκες του οποίου, άλλαξε και το αρχικό κόνσεπτ. Από “minute” έγινε “hour”... Με τον τρόπο αυτό θα καταγράφονται πιο ψύχραιμα οι αντιδράσεις των παικτών που θα κληθούν να μεταφέρουν σε απόσταση 10 μέτρων, ένα αβγό πάνω σε ένα κουτάλι και άλλες παρόμοιες διαδικασίες. Φυσικά και θα υπάρχει παγκάκι στο πλατό, για να κάθεται με τα πόδια πάνω ο μαυροφορεμένος δημοσιογράφος – παρουσιαστής και να φλερτάρει έτσι με τα νεανικά κοινά.

Εκτιμώμενη τηλεθέαση: 67%

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα