O «διπρόσωπος» Τσίπρας: Και καταγγέλει την ΔΤ…και την χρησιμοποιεί

19:45 9/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα φαίνεται ότι είναι στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν αναφερόμαστε στις διαφορετικές απόψεις που συχνά ακούει κανείς από τα στελέχη του σε βασικά θέματα της πολιτικής ατζέντας. Αλλά για την ΔΤ που αποτελεί ίσως το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα υποκριτικής αντιμετώπισης εκ μέρους του κόμματος της Αριστεράς.

Ο κ. Τσίπρας σε κάθε ευκαιρία κατακεραυνώνει την ΔΤ, την θεωρεί εξάμβλωμα και την αποφεύγει

όπως ο διάολος το λιβάνι.

Μόλις προχθές-την Δευτέρα δηλαδή- ο κ. Τσίπρας συναντήθηκε με εργαζόμενους στην ΕΡΤ 3 και δήλωσε τη στήριξη και την αλληλεγγύη του κόμματός του στον αγώνα για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ. Σε ερώτηση μάλιστα αν θα συνεχιστεί το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στις εκπομπές της Δημόσιας Τηλεόρασης και της ΝΕΡΙΤ, απάντησε: "Δεν πηγαίνω εδώ και χρόνια στο Μέγκα, θα πάω στη Δ.Τ.;"

Αυτή είναι η στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα και δεν την έχει κρύψει. Αλλά όταν έρχεται στα δημοσιογραφικά γραφεία ένα ενημερωτικό mail εκ μέρους του κόμματος το οποίο λέει:

«Σας ενημερώνουμε ότι, το βίντεο με τα αποσπάσματα της ομιλίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στη Λάρισα (8/04/2014), που αναφέρεται στην έξοδο της Ελλάδας στις αγορές, μπορείτε να το ζητήσετε από τη Δημόσια Τηλεόραση» αναρωτιέται κανείς...

Καλώς καταγγέλλει κάποιος αυτό που καταγγέλλει, αλλά πως γίνεται να το χρησιμοποιεί κιόλας ταυτόχρονα για να επικοινωνήσει τις πολιτικές του θέσεις;

Keywords
Τυχαία Θέματα