G Flex phone: Η LG παρουσιάζει τις ελαστικές οθόνες που θα γίνουν διαθέσιμες για κινητά και tablet

Η εταιρεία από τη Νότιο Κορέα επιβεβαίωσε ότι οι ελαστικές οθόνες θα είναι έτοιμες για κυκλοφορία από τις αρχές του επόμενου μήνα για κινητά smartphones και tablet.

Οι οθόνες θα είναι 6 ιντσών, φτιαγμένες από πλαστικό και μάλιστα η LG θα καταφέρει να προλάβει την ανταγωνιστική Samsung,

παρά τις προβλέψεις ότι θα ερχόταν δεύτερη. H Samsung έχει κυκλοφορήσει μοντέλα με κυρτή οθόνη, η οποία δεν είναι φτιαγμένη από πλαστικό αλλά από γυαλί.

Οι εκπρόσωποι της εταιρείας μιλούν για τα εγκαίνια μιας νέας εποχής, αφού η αγορά ελαστικών τεχνολογικών προϊόντων αναμένεται να διπλασιάσει το μέγεθός της στα επόμενα 3-4 χρόνια σε πολλά είδη συσκευών.

Το G Flex phone έχει την πιο λεπτή οθόνη, ενώ διαθέτει και προστασία ώστε να είναι ελαστική χωρίς πιθανότητα να σπάσει. Διαθέτει και νέα τεχνολογία στη μπαταρία, με σύστημα που επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής.

Την ίδια ώρα οι δύο ανταγωνιστικές εταιρείες που βρίσκονται στη Νότιο Κορέα, έχουν κυκλοφορήσει μοντέλο τηλεόρασης με κυρτή οθόνη, ενώ η τεχνολογία του ελαστικού στο μέλλον πιθανότατα να ενσωματωθεί και στην ένδυση, με εφαρμοσμένες οθόνες.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα