5 τρόποι για να «κερδίσεις» στην πρώτη σωματική επαφή!

Κακά τα ψέματα, οι περισσότεροι άνδρες είμαστε λίγο… αδέξιοι, για να μην γράψουμε κάτι πιο χοντρό! Και στα πρώτα ραντεβού, η απλή σωματική επαφή είναι το προτελευταίο σκαλί πριν από το πρώτο φιλί. Πράγμα που σημαίνει πως πρόκειται για ζωτικής σημασίας κίνηση. Διάβασε 5 τρόπους για να δείχνεις γοητευτικός χωρίς να νομίζει πως είσαι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που μαρκάρει τον αντίπαλο επιθετικό σε εκτέλεση κόρνερ.

5. Στο κρύο…

Κρυώνει… Πιάσε τα χέρια της και ζέστανέ τα! Όχι, δεν ανακαλύψαμε την πυρίτιδα, απλά

ξεχνάς κάποια πολύ βασικά πράγματα. Είσαι τζέντλεμαν πάνω απ’ όλα και αυτή η μικρή, απλή κίνηση θα δείξει πόσο συντροφικός, συμπονετικός, τρυφερός άνδρας είσαι. Μην περιμένεις να σου το ζητήσει!

4. Η βλεφαρίδα

Μια βλεφαρίδα ή μια τρίχα από τα μαλλιά της έχει κολλήσει στο πρόσωπό της. Λέγοντάς της να μείνει ακίνητη και με ύφος που να θυμίζει Μαγκντί Γιακούμπ σε εγχείριση by pass, την αφαιρείς. Πρέπει να δείξεις πως είσαι «ελαφροχέρης», για αυτό πρέπει να το κάνεις απαλά. Αυτή η απλή κίνηση δείχνει πως ενδιαφέρεσαι να μην έχει κάποιο ψεγάδι στην εμφάνισή της, πράγμα που εκτιμά δεόντως. Προσοχή μόνο. Μην τη μουτζουρώσεις! Δεν είναι και ό,τι καλύτερο να έχει μόνο το αριστερό μάτι μακιγιάζ τύπου «smoky eye».

3. Οδήγησε

Μια άλλη κίνηση που προσφέρεται να κάνεις στα πρώτα ραντεβού είναι να την πιάσεις από το χέρι και να την οδηγήσεις. Είτε έχει πολύ κόσμο στο μετρό, είτε σε κάποιο μπαρ ή κλαμπ, είναι μια απλή κίνηση συνώνυμη του άνδρα «ηγέτη»! Προσοχή όμως. Την πιάνεις τρυφερά. Που και που, γυρνάς και της μιλάς. Δεν την έχεις συλλάβει και την οδηγείς στο κρατητήριο!

2. «Να σου πω τη μοίρα σου»

Όταν έχετε έρθει αρκετά «κοντά» και χρειάζεται ένα απλό εύρημα για να έρθετε ακόμη πιο πολύ, τότε το να πάρετε το χέρι της για να της πείτε το μέλλον της μέσα από την παλάμη, μπορεί να έχει θαυμαστά αποτέλεσματα. Φτάνει βέβαια να μην το πάρεις στα σοβαρά και τη δεις Χορταρέας! Δεν φοράς λαχούρ ή λαμέ πουκάμισα, άλλωστε! Ή έτσι ελπίζουμε τουλάχιστον. Αν της πεις πως σύντομα πρόκειται να πεθάνει, μάλλον θα πρέπει να προσπεράσεις το «νούμερο 2»! Πες της πως βλέπεις ένα πολύ όμορφο μέλλον, με χρήματα, με παιδιά και οικογένεια. Πιάνει πάντα! Α ναι. Στο τέλος μην της ζητήσεις λεφτά.

1.Μασάζ

Αν είσαι τόσο σίγουρος πως την έχεις εντυπωσιάσει και δεις να κάνει κάποια κίνηση που να υποδηλώνει κούραση ή ένταση στον αυχένα ή τους ώμους, πρότεινε να της κάνεις μασάζ. Αρκεί βέβαια να ξέρεις να κάνεις! Δεν είσαι ο «Μίκι», ο προπονητής του «Ρόκι», να του κάνεις μασάζ μετά το τέλος κάθε γύρου σε αγώνα μποξ. Ελαφρά, απαλά, τρυφερά. Όσο καλύτερος είσαι, τόσες πιο πολλές είναι οι πιθανότητες να θέλει ένα επαναληπτικό στο σπίτι της. Ή στο σπίτι σου. Όχι όμως και κάπου αλλού!

Keywords
Τυχαία Θέματα