10 ατάκες που θα την κάνουν να λιώσει!

Το μυστικό είναι να κάνεις μια γυναίκα χαρούμενη! Δεν είναι καν, μυστικό, αλλά κοινή λογική. Κι εδώ θα διαβάσεις δέκα ατάκες για να κάνεις το αμόρε σου να πετάει στον έβδομο ουρανό!

10. «Πώς ήταν η μέρα σου;»

Όταν θα κάνεις αυτήν την ερώτηση, έχει αμέσως κερδίσει το υπόλοιπο της ημέρας. Και της νύχτας! Και αυτό γιατί της δίνεις την ευκαιρία να μιλήσει για ό,τι της συνέβη και να ξελαφρώσει. Επίσης, δείχνει πως σε νοιάζει να είναι καλά! Το γεγονός πως είναι τόσο γενική η ερώτηση –άρα και η απάντηση θα διαρκέσει… πολύ- είναι το ντισαβαντάζ… Υπομονή. Σκέψου μόνο τα οφέλη!

9. «Είσαι

τόσο σέξι»!

Αυτή η ατάκα λειτουργεί σε όλες τις γυναίκες και παντοτινά. Εκεί που λειτουργεί άψογα, είναι σε μακροχρόνιες σχέσεις και γάμους. Το γεγονός πως ακόμη κοιτάς κάπως τον κώλο της, είναι από τα μεγαλύτερα κοπλιμέντα για εκείνη! Τι παραπάνω θέλεις δηλαδή να διαβάσεις;

8. «Πώς αισθάνεστε για [κάτι];»

Ρωτώντας αυτήν την ερώτηση, είναι σαν να δηλώνεις στη σύντροφό σου πως ενδιαφέρεσαι για τα συναισθήματα που έχει. Οι γυναίκες αγαπούν να εξωτερικεύουν όσα νιώθουν. Αυτό βγάζει και μια πλευρά συντροφικότητας, που καλό είναι να τη δείχνεις που και που. Πάντως, αν θέλεις να παρακολουθήσεις το ματσάκι στην tv, ποτέ μην κάνεις αυτήν την ερώτηση, ακόμη και αν είναι δύο ώρες μετά. Α, και να έχετε φάει, πριν ρωτήσεις! Θα είναι μια μακρά νύχτα…

7. «Από τις φίλες σου, εσύ είσαι η πιο όμορφη.»

Τοποθετώντας την στο υψηλότερο βάθρο αυτής της κατηγορίας, αυτομάτως της κάνεις ένα από τα καλύτερα κοπλιμέντα. Κάθε γυναίκα θέλει να νιώθει, έστω και κρυφά, πως είναι η ψυχή της παρέας. Επίσης, εκτός από την αποθέωση στο αισθητικό μέρος της υπόθεσης, υπάρχει και ένα άλλο… Πως δεν απειλείται από εκείνες που θα γλιτώσει από πιθανούς πονοκεφάλους κάποια ημέρα!

6. «Είσαι πολύ έξυπνη.»

Αναγνωρίζοντας την εξυπνάδα της, επικοινωνείς το γεγονός πως αναγνωρίζεις και το μυαλό της, εκτός από το σώμα της. Τι καλύτερο για μια γυναίκα να ξέρει πως εκτιμώνται όλα τα ατού σου από εσένα; Το καλύτερο από όλα, είναι πως αμέσως θα σκεφτεί για εσένα είναι ότι βλέπεις πέρα από τη σάρκα και είσαι πνευματώδης!

5. «Είσαι καταπληκτική στο κρεβάτι»
Άλλη μια ατάκα που θα την κάνει να αισθανθεί εξαίσια! Ακούγοντας αυτήν την ατάκα, ξέρει πλέον πως εκτιμάς τη σεξουαλικότητά της αλλά και πως ξέρει να ικανοποιεί τον άνδρα της. Αυτό μπορεί να διώξει και κάποιες αναστολές που έχει γύρω από το σεξ… Για σκέψου το λίγο!

4. «Θέλω να περάσω τη ζωή μου μαζί σου.»

Πρόκειται για μεγάλη ατάκα! Είσαι σχεδόν ένα βήμα μακριά από την πρόταση γάμου. Καταλαβαίνεις λοιπόν πως δεν λέγεται εύκολα, αλλά όταν θα το πεις, να ξέρεις πως και επίσημα, θα σου παραδώσει το φωτοστέφανο! Άλλες φράσεις, λίγο πιο light, στο ίδιο πνεύμα, είναι: «Μόνο εσείς μπορείς να με κάνεις τόσο ευτυχισμένο,» και, «δεν θα ήθελα να είναι με κάποια άλλη.»

3. «Είσαι ο καλύτερος φίλος μου.»

Της λες πως αισθάνεσαι πέρα από κάθε σεξουαλικό πλαίσιο, άρα δεν θα σε λατρέψει; Καταλαβα

Keywords
Αναζητήσεις
κοπλιμέντα για φωτογραφιες, exipna koplimenta se koritsia
Τυχαία Θέματα