Το beauty προϊόν που χρειάζεται μια γυναίκα μετά τα 40

Θέλουμε να δείχνουμε λαμπερές και περιποιημένες σε κάθε ηλικία. Ωστόσο, κάθε γυναίκα έχει διαφορετικές ανάγκες και πρέπει να επιλέξει διαφορετικό μακιγιάζ. Όλα εξαρτώνται από το στιλ αλλά και την ηλικία.
Μετά τα 40, ένα από τα πιο απαραίτητα beauty προϊόντα είναι το μολύβι χειλιών. Είναι σύνηθες και συμβαίνει σχεδόν σε όλες τις γυναίκες, στο άνω χείλος να παρουσιάζονται κάθετες γραμμές, ρυτίδες.
Σαν αποτέλεσμα, δεν εφαρμόζει καλά το κραγιόν στα χείλη και οι ρυτίδες γίνονται πιο έντονες, ιδιαίτερα όταν επιλέγετε έντονα χρώματα.
Για

να τις αποφύγετε είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε μολύβι χειλιών. Εκτός από το περίγραμμα, θα πρέπει να το χρησιμοποιείτε για να γεμίζετε και το εσωτερικό των χειλιών σας. Είναι άσχημο όταν φεύγει το κραγιόν, να μένει μόνο το περίγραμμα.

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > YVES SAINT LAURENT Δείτε περισσότερα Galleries ESTEE LAUDER Δείτε περισσότερα Galleries CLINIQUE Δείτε περισσότερα Galleries MAX FACTOR Δείτε περισσότερα Galleries MAC Δείτε περισσότερα Galleries BOBBI BROWN Δείτε περισσότερα Galleries CHRISTIAN DIOR Δείτε περισσότερα Galleries LAURA MERCIER Δείτε περισσότερα Galleries SHISEIDO Δείτε περισσότερα Galleries LANCOME Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: LIP PENCIL, ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40, ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΑΝΩ ΤΩΝ 40, μολύβι χειλιων, περίγραμμα χειλιών, χείλη

Keywords
Τυχαία Θέματα