Ποια είναι η πιο sexy γυναίκα στον πλανήτη σύμφωνα με το Esquire;

Πολλές φορές τέτοιες ατάκες ακούγονται υπερβολικές. Σαφώς και υπάρχουν πιο sexy γυναίκες. Και η αλήθεια είναι ότι αν μας ρωτούσαν ένα πράγμα για την Emilia Clarke το sexy δεν θα ήταν το πρώτο που θα λέγαμε.

Γιατί μεταξύ του ωραίου και του sexy υπάρχει μια διαφορά. Και η Emilia Clarke έχει φροντίσει με τις δηλώσεις της να βγάλει εντελώς από το πλάνο αυτό το στοιχείο για την δημόσια εικόνα. Ιδίως αυτές που λέει ότι δεν της αρέσει το γυμνό στις ταινίες και σειρές που παίζει και θα παίξει. Αυτό βέβαια δεν ισχύει για τις φωτογραφίσεις της.

Η Emilia Clarke λοιπόν είναι αναμφίβολα από τις πιο ωραίες γυναίκες.Έχει τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Η μεγάλη ψηφοφορία που διοργανώνει κάθε χρόνο τέτοια εποχή το περιοδικό Esquire της απέδωσε και τον τίτλο της πιο sexy εν ζωή γυναίκας κι ενώ πριν από ένα δίμηνο το άλλο μεγάλο αντρικό περιοδικό, το GQ, της είχε δώσει τον τίτλο της Γυναίκας της Χρονιάς. Εν ολίγοις έκανε νταμπλ στον ανδρικό πληθυσμό.

Κι απ΄ό,τι φαίνεται τα καλύτερα έρχονται για εκείνη, μιας και η Καλίσι ετοιμάζεται να περάσει την πιο συναρπαστική της σεζόν στο Game of Thrones όπως μας έχει προειδοποιήσει από καιρό η Emilia. Το μόνο που μας απομένει είναι να υποκλιθούμε στην όψιμη βασίλισσα των 7 Βασιλείων και την από καιρό βασίλισσα του ανδρικού γένους!

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Emilia Clarke, Game of Thrones, sexy, Καλίσι

Keywords
Τυχαία Θέματα