Ο Τom Cruise εγκαταλείπει τη Σαϊεντολογία;

02:37 8/7/2015 - Πηγή: Jenny.gr

Πέρασαν 20 χρόνια από τότε που ο Tom Cruise ασπάστηκε την Σαϊεντολογία και παρόλα αυτά η φήμη ότι σκοπεύει να αποχωρήσει από την αμφιλεγόμενη οργάνωση γίνεται ολοένα και πιο έντονη. Ο λόγος που αν όντως ο 53χρονος ηθοποιός επιβεβαιώσει τη φήμη είναι η 9χρονη κόρη του Suri η οποία βρίσκεται στα πρόθυρα να χαρακτηριστεί ως «κατασταλτικό πρόσωπο», το χειρότερο δηλαδή που θα μπορούσε να συμβεί, αφού σύμφωνα με την Εκκλησία δε θα μπορέσει να επικοινωνήσει ξανά μαζί του.

Ο Tom Cruise

λέγεται ότι έχει να δει την κόρη του πάνω από δύο χρόνια, όμως το να διακόψει πλήρως κάθε επαφή μαζί της είναι για εκείνον κάτι το οποίο δύσκολα θα μπορέσει να αποδεχτεί. Μία πηγή του περιβάλλοντος του αναφέρει σχετικά: «Ο Τom βρισκόταν σε μεγάλη πίεση όταν η Katie και η Suri ανησυχούσαν που η Εκκλησία δεν τον ήθελε κοντά τους».

Εξάλλου και στο παρελθόν είχε διαλύσει το γάμο του με την Nicole Kidman εξαιτίας της Σαιεντολογίας, όπως συνέβη και με την Katie Holmes η οποία κατάφερε να γλιτώσει από την οργάνωση χρησιμοποιώντας με άκρα μυστικότητα ένα κινητό τηλέφωνο με το οποίο επικοινωνούσε με τρία δικηγορικά γραφεία σε τρεις διαφορετικές πολιτείες προκειμένου να μην παρακολουθήσει κανείς της κινήσεις της. Έτσι κατάφερε να βγάλει και το διαζύγιο χωρίς ο ίδιος ο Tom Cruise να το γνωρίζει.

Σήμερα οι πηγές αναφέρουν ότι: «Όταν η Suri μιλά μαζί του στο τηλέφωνο μοιάζει ολοένα και περισσότερο σαν να μιλάει σε έναν ξένο.»Αν και αν αυτή η είδηση αληθεύει, τότε όντως πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη απόφαση για τον Tom, αφού θα πρέπει εκείνος να πάρει μία οριστική απόφαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα